![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "En buyuk pişmanlığınız nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hayatınızın en buyuk pişmanlıgı nedir? diye bir soru sorulsa Durustce ne cevap verirsiniz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En buyuk pişmanlığınız nedir? Hayatınızın en buyuk pişmanlıgı nedir? diye bir soru sorulsa Durustce ne cevap verirsiniz? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En buyuk pişmanlığınız nedir? 10 sene boyunca parası güsel diye bir işyerinin işletmeciliğini yaptım hemde sigortasız işte en büyük pişmanlığım bu paradan önce sigortaymış önemli olan iyi forumlar |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: En buyuk pişmanlığınız nedir? Pişmanlık duymak |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: En buyuk pişmanlığınız nedir? benim hayattaki en büyük pişmanlığım sınıftaki yoklama fişini yırtıp atmak oldu :( |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: En buyuk pişmanlığınız nedir? Boş Zamanımı Degerlendirmemek |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 37 ![]() | Cevap: En buyuk pişmanlığınız nedir? İnanırmısınız bilmiyorum ama hayatımda yaptığım hiç bişeden pişman olmadımki bennn: )) Valla doru sölüyom |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: En buyuk pişmanlığınız nedir? geçmişte pişmanlık duyduğum şeylerden artık pişmanlık duymuyorum;) |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En buyuk pişmanlığınız nedir? senin adına sevindim ne güzel bak adı üstünde geçmiş geçmiştir önemli olan ders alabilmektir iyi forumlar |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: tekirdağ
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | hayatım boyunca hiç pişman olucağım bişey yapmadım diye övünürdüm bir zamanlar zamanla anladım ki boşa övünmüşüm,bir sevgi uğruna ikiz bebeklerimin öümüne sebep oldum.Kendimi asla affetmiyorum bu konuda.Aallah a da karşı geldim hep derdim BEN PİŞMANLIK DUYULACAK BİŞEY YAPMIYORUM DİYE hata yapmışım BÜYÜK LAF SÖYLEMİŞ şimdi cezasını çekiyorum |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |