FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Kadınlar Kulübü

En buyuk pişmanlığınız nedir?

Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "En buyuk pişmanlığınız nedir?" başlıklı konu görüntüleniyor, "HAYATIMDA HİÇ BİR ŞEYDEN PİŞMANLIK DUYMADIM........OLUMSUZLUKLARDAN HER ZAMAN PAYIMA DÜŞENİ ALDIM VE İYKİ YAŞAMIŞIM O OLAYLARI İYKİ BÖYLE YAPMIŞIM DEDİM........BUGUN BENİ BEN YAPAN OLAYLARA MİNNEETTARIM.......AKILLI İNSAN ZATEN PİŞMAN OLACAĞI İŞLERE ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-09-2007, 11:42 AM   #21
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

TAMARASESSİZ is on a distinguished road
Cevap: En buyuk pişmanlığınız nedir?

HAYATIMDA HİÇ BİR ŞEYDEN PİŞMANLIK DUYMADIM........OLUMSUZLUKLARDAN HER ZAMAN PAYIMA DÜŞENİ ALDIM VE İYKİ YAŞAMIŞIM O OLAYLARI İYKİ BÖYLE YAPMIŞIM DEDİM........BUGUN BENİ BEN YAPAN OLAYLARA MİNNEETTARIM.......AKILLI İNSAN ZATEN PİŞMAN OLACAĞI İŞLERE BAŞ KOYMAZZ.........HERŞEYİN BİR ARTI VE EKSİSİ VARDIR.......SONUÇ İKİSİNDEN BİRİYLE KARŞINIZA ÇIKACAKTIR....... İŞ NEGATİFİ POZİTİFE ÇEVİRME GÜCÜNE YETENEĞİNE RUHUNA SAHİP OLMAKTIR.........YÜREĞİ VE MANTIĞI ARASINDA DOĞRU ORANTILI GEÇİŞLERE İZİN VEREN TARAFSIZ OLAN KİŞİ SANIRSAM PİŞMANLIK DUYACAĞI İŞLER YAPMAZ.........................................HER KESE PİŞMANSIZ BİR HAYAT DİLİYORUM........
TAMARASESSİZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 19-09-2007, 12:56 AM   #22
Yeni Kayıt

beyazinci72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

beyazinci72 will become famous soon enough

en büyük pişmanlığım okulumu yarım bırakmak oldu şimdi dışardan bitirdim ama o zamanın tadı yoktu...eğer öğrenimini yarım bırakan varsa hemen kendini toparlasın ve devam etsin...
beyazinci72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 25-09-2007, 11:59 AM   #23
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Hafızamı zorladım biraz ve en büyük pişmanlığımı hazırladım . Sanırım on ya da onbir yaşında filandım ve çok erken bir saatte uyanmıştım . Ağustos ayı olduğuna eminim çünkü sabahın köründe hava aydınlık ve de sıcaktı . Bizim evimiz teras katında ve haliyle sıkıldığım için terasa çıktım . Aşağıya bakmamla , karşıda iki tane çingene kadının , karşı apartmanın kapıcısının yıkayıp astığı halıyı çalmaya çalıştığını gördüm . Sadece izledim ; ne bağırdım , ne içeri girip annemleri çağırdım , ne de kimseye söyledim . Sadece baktım . Kadınlardan biri beni farketti ama ben feryat etmeyince sadece pis pis sırıtıp gitti . Yalnız bu olay benim içimde o kadar büyüdü ki , sanki ben çalmışım gibi , onyedi yaşına geldiğimde , harçlıklarımı biriktirerek aldığım halıyı yine gizlice bir erkek arkadaşım aracılığıyla evlerinin önüne bıraktırdım . Belki saçma bir hareketti , en başında atik davranmalıydım ama yapamadım . Kendimce de öyle bir çözüm buldum . Benden bu kadar .
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-10-2007, 03:33 PM   #24
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

seninki de iyi bir pişmanlık Sahrabetis,

Ben en büyük hatayı sanırım ortaokul yıllarnda evde tek kalıyor iken sağlığıma dikkat etmemek ile yaptım. O dönemler boy uzama katsayım gayet iyi idi ha keza derslerimde çok başarılı idim. Lakin o dönem kendime dikkat etmeyerek geçirdiğim ağır bronşit sonrası her manada kayıpa uğradım.
Ama ondan sonra daha dikkatli olmaya karar verdim ve oluyorum da
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-10-2007, 07:32 PM   #25
Aktif Uye

Beylerbeyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dostum deyıp, sırtımdan vuranların, hayatımda bı an bıle yerı yok! Beylerbeyı

Blog Mesajları: 1
Beylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyorBeylerbeyi çok gurur duyuyor

Ordudakı gorevımden ıstıfa etmek...
Alt 29-10-2007, 08:03 PM   #26
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

1992-93 lu senelerdi
vietnam onunde chine ait
Hainen dao ya ilk giden( yang pu) ya yabanci gemi bizdik' gemi kaptani muhabirle sen roportaj yap diye sallamisti' bende ingilizce yarim yamalak konusan muhabirle konustum'
fotolar cekildi filan

Hong Kong lu bir cinli tarafindan gemide kesfedildim' HAINEN DAO 'HAIKOU HONG KONG gibi yerlerde acentelik teklifinde bulundular o zamanlar ingilizce mukemmel Rusca
bulgarca'italyanca dillerini de biliyordum' adamlarin en buyuk Kozu rusca bilemdi rus VOLGA BALT tipi gemiler artik cin limanlarina ugruyor ve ingilizce bilmiyorlardi.

28 gun cin de kaldik HANIKOU gazetesinde ciktim' cince de ogrenmeye baslamistim'
hatta adamlar cinli sevgili bile verdiler. nerdeyse kabul etti gozuyle baktilar. cunku Buyuk firmaydi hong kong ingilizce gecer ve normal cinliyle de anlasamazlar cinliler

maas olarak 4000 hong kong dolari +araba+buro ve acik sirket harcamasii verdiler.

ailemden 20.000 km uzak kalicam diye' kopek eti yemem diye vazgectim''
kazayla kopek eti yemisim bile gec farkettik.

simdi milyonerdim belkide'Allah insana yollar sunuyor kullanmak yada kullanmamak'bize kalmis'
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31-10-2007, 10:24 PM   #27
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

keçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoş
Icqonline Cevap: En buyuk pişmanlığınız nedir?

Alıntı:
EmrE´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayatınızın en buyuk pişmanlıgı nedir? diye bir soru sorulsa Durustce ne cevap verirsiniz?
Ben bu günü ve yarını yaşıyorum. O yüzden geçmişte pişmanlıklarım belki var ama dönüp bakmıyorum.
keçi kız isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 31-10-2007, 11:04 PM   #28
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

keşke annemi üzmeseydim şimdi çoook pişmanım.....
Alt 23-12-2007, 10:38 PM   #29
Yeni Kayıt

Zuzum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Zuzum will become famous soon enoughZuzum will become famous soon enough

Alıntı:
infinity87´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Pişmanlık duymak
Alt 24-12-2007, 08:54 PM   #30
Uye

toprak81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
gericiliği nerde gorsem tepelerim K. Atatürk

toprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecektoprak81 pırlanta bir gelecek

ZAMAN AZGIN BIR TAYIN
AGLAYAN BIR COCUGUN ONUNDEN
KOSUP GITMESI GIBI CABUK GECTI
VE BEN ARKAMA DONUP BAKTIGIMDA
BIR TEK SANA YANDIM....
toprak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil