![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Ahh Şu Kadınlarr .!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "doğru mu bunlar kızlar ne dersiniz bu işe?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 311 Rep: 30884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ahh Şu Kadınlarr .!! değil ya bunlar eskidendi şimdiki erkekler daha kaprisli....... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ahh Şu Kadınlarr .!! Kaprisleriyle, yerli yersiz kızgınlıklarıyla , çocukluklarıyla daha ne varsa işte seviyorum kadınları. Aklımda başka birşeyler daha var ama alibeyin burda da bitip tezkip ve tenkit edeceğinden korkumdan yazamıyorum :)
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 427 Rep: 42386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ahh Şu Kadınlarr .!! Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ahh Şu Kadınlarr .!! Ah şu kadınları anlamak mümkün değil herşeye mazeret bulurlar
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ahh Şu Kadınlarr .!! ah su kadinlar,iciyle de disiyla da yakiyorlar :)artik bu yanmak kime gore ,neye gore ,sekillendirmek sizlere kaldi efendim:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Ahh Şu Kadınlarr .!! Güzel bir paylaşım emeğinize sağlık sayın blueıce Hanım.. Farkında olmak güzel bir şey. Yinede Kadınlar için genelleme yapma taraftarı değilim, İstisnalar kaideyi bozmaz'da diyemeyiz kadınlar için, Zira her Kadın bir istisna.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ahh Şu Kadınlarr .!! Kimisi doğru kimisi yalan. Öper ise küstah demem, çok arar ise sıkılmam:) Birine bakar ise diye bir şey söz konusu bile olamaz:) Bana da biri bakamaz:@ Kendim şimdiye kadar hiç geç kalmadım, ama beklediğim oldu, birine sesimi çıkarmadım, önceki sevgilime trip yapmış idim. vs vs.. Hiç bir şey için aslında büyük tartışma çıkarmam, yani cadıyımdır ama cazgır değilim:) Bütün bayanlar için bu resimdeki yazılar geçerli değildir:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 311 Rep: 30884 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ahh Şu Kadınlarr .!! |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 32
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ahh Şu Kadınlarr .!! Biraz doğru galiba
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |