![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Sevdiğiniz Size Sorsa...?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bana Niçin Katlanıyorsun Derse Ne Gibibi cevap verirdiniz?Yorumlar arkadaşlar.....:Entusiasmado:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 61849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana Niçin Katlanıyorsun Derse Ne Gibibi cevap verirdiniz?Yorumlar arkadaşlar.....:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevdiğiniz Size Sorsa...? En basıt sözcüktür "seni seviyorumda ondan"... Sadece bumu sadece sevmekle alakalı olmamalı bence...Katlanma sözcüğü yoktur zira sevgi sözcüğünde... Paylaşırsın,yaşarsın,seversin kocaman... Ben katlanmam çünki katlanma durumuna gelmişse bitmiştir her şey ... Oda bana katlanmasın zaten... ( Laf aramızda katlanıyor valla...)
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevdiğiniz Size Sorsa...? Alıntı:
Onlar Katlanma safhasında bile olsalar, onların sevgileri eksilmez bana göre.... Çünkü, onlardaki sadece şehvet ile yoğrulmuş bir sevgi değildir. Nedir peki ? diyecek olursan .... Bende derim ki : Aşırı MUHABBET , aşk, ve ŞEFKAT' ten yoğrulmuş bir iksirdir. Ne dersiniz ? Olabilirmi ? | |
| | |
| | #4 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 550 Rep: 54729 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevdiğiniz Size Sorsa...? SEVNEK; KATLANMAK DEĞİLDİR. SEVMEK; KATILMAKTIR. İki yüreğin biribirine katılması,karışmasıdır sevmek... AŞIRI MUHABET,AŞK VE ŞEFKATTİR...SEVMEK. (Ali kardeşin dediği gibi...)
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sevdiğiniz Size Sorsa...? Sana katlanıyor muyum bu snn gibi düsünmedim hic derdim..Çünkü sevgilinin yanında olmak,onun sorunlarıyla beraber bogusmak,mutlulugunu beraber paylasmak ona katlanmak değildir ki..
__________________ |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevdiğiniz Size Sorsa...? Alıntı:
Koşulsuz beklentisiz sevmek...Ve beklemek sabırla...ve özlemek her daim... ve medet ummak minicik bir sözcükten ... ve aramak satır aralarında da olsa minicik bir kırıntı ile umutlanmak... Katlanırken her şeye ...katlanmamak aslında.... Koşulsuzluk sevgide en içten dileğimdir size....
__________________ | |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevdiğiniz Size Sorsa...? Alıntı:
Ah bide Şu başlığın olmazsa!!!!! Textilciden Hoca olmaz be Güney. Neden israr eder durursunki ?? | |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 344 Rep: 34069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevdiğiniz Size Sorsa...? Alıntı:
İnanın bu bir inatlaşma değil gerçekten...Ben kolay kolay kimseye hocam demem ve inanın bunu hak etmeyen hiç kimseye asla dır sözüm... Hocam kabul edin ya kırmayın beni ben böyle hitap edeyim size özgürce... Dileğim dileğinizdir....
__________________ | |
| | |
| | #9 | |
Dindarlığımı düşünerek ten , hocam diyorsanız eğer, Korkarımki müthiş bir yanılgı içindesiniz ve o sıfatı asla hak etmediğimi düşünüyorum. Ben ,Yanı Ali ÖZDEMİR olarak, kendimi '' Facılı Recul olarak biliyorum'' Bundandır itirazım. Yine demezseniz sevinirim. Zira, Sizin gibi niyeti halıs olmayan, mülevves yönlerimi bilip , onları o kudsi camıaya mal etme gafletinde olanlara yardım etmemek adına dır ısrarım. Dikkatinizi ümid ediyorum. Saygılar efendim. | |
| | |
| | #10 | |
"Zira, Sizin gibi niyeti halıs olmayan," Bu sözünüzün gafleti sizi utandıracak galiba ali bey.. Zira sözüm "dindarlığınıza" değil bilakis vermiş olduğunuz cevapların ilmi ve ebedi yönünden kaynaklı idi... Ben dindarlara "hoca" demem çünki bu sözcüğü hak ettiklerini asla düşünmemişimdir... Ayrıca dindarlık sözcüğümün yanlış değerlendirilmemesi ricam dır .. Bilgi sahibi olabilme ve bu bilgileri doğru sunabilme ,açık ve net dolaysız olduğu gibi.. iyi forumlar...
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |