![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "erkekler hiç bir şeyden hiç bir zaman memnun olmazlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "hiç erkeklere güvenmem kendi ayaklarımın üstünder durabilmek çok güzel..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | erkekler hiç bir şeyden hiç bir zaman memnun olmazlar hiç erkeklere güvenmem kendi ayaklarımın üstünder durabilmek çok güzel |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler hiç bir şeyden hiç bir zaman memnun olmazlar |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler hiç bir şeyden hiç bir zaman memnun olmazlar Haklısın, tam anlamı ile bir erkeğe güvenerek yaşamak, bizim açımızdan pekte hoş sayılmaz:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler hiç bir şeyden hiç bir zaman memnun olmazlar |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler hiç bir şeyden hiç bir zaman memnun olmazlar Alıntı:
Ama burdan anlatılmak istenen, erkeklerden uzak olmak değil, erkeklere her zaman güvenmemek, sırtını bir erkeğe dayamamak, superhalanında dediği gibi kendi ayaklarımızın üstünde durabilmek.. Yoksa erkeksiz yaşam bende düşünemem:)) Hem başlıkta da yazdığı gibi hiç bir şeyden zaten siz memnun olmazsınız:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler hiç bir şeyden hiç bir zaman memnun olmazlar aslında butun erkeklerı orgutleyıp uc bes ay kadınlardan uzak durmasını saglamak lazım sız ancak o zaman kıymetımızı anlarsınız ( aslında sızın ıcınde ıyı olur bu sure zarfında suslenme ve makyaj derdınden kurtulmus olursunuz ) |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler hiç bir şeyden hiç bir zaman memnun olmazlar Gerçekten sadece erkekler için süslendiğimizi, erkekler için kendimize baktığımızı mı düşünüyorsun yani? Asıl siz bizim değerimizi anlarsınız peehhh:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler hiç bir şeyden hiç bir zaman memnun olmazlar ben kendı adıma denemedım bır ay hıc bır bayanla konusmadım hıc bır eksıklıhınıze de duymadım valla :) |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 152 Rep: 14806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler hiç bir şeyden hiç bir zaman memnun olmazlar Ne yaptın, konuşmayıp, yazıştın mı?:))
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkekler hiç bir şeyden hiç bir zaman memnun olmazlar yazısmadım desem yalan olur :) ama bır ay ınzıvaya cekıldım kendımı nadasa bıraktım ole korktuhum gıbı olmadı ya :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |