![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Kim gerçek? Kim düş?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir kadın düşünüyorum. Ben düşündüğüm için varım, ama o düşlenen olduğu için hayal, Sonra düşünen bir kadını düşlüyorum. Düşündüğümü bildiğim için ben varım. Düşündüğünü bildiğim için, düşlediğim bu kadının da ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31882 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kim gerçek? Kim düş? ![]() Bir kadın düşünüyorum. Ben düşündüğüm için varım, ama o düşlenen olduğu için hayal, Sonra düşünen bir kadını düşlüyorum. Düşündüğümü bildiğim için ben varım. Düşündüğünü bildiğim için, düşlediğim bu kadının da var olduğunu biliyorum. Böylece o da benim kadar gerçek oluyor, Asıl felaket bundan sonrası; Çok daha hüzünlü bir sonuca varıyor, Düşündüğünü düşlediğim bu kadının beni düşlediğini düşlüyorum, Öyleyse gerçek olan biri beni düşlüyor, O gerçek ben ise bir düş oluyorum.. alıntı
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 432 Rep: 42851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim gerçek? Kim düş? Harika emeğine sağlık blueice seni burda yeniden görmek güzel:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 108 Rep: 10797 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim gerçek? Kim düş? dusledigim rengin icindeyim yine kirmizi ve dusleyen beni dus degil simdi...icimizdeki dusuncemiz kirli bi dus simdi....
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |