![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Tanısma Bolumu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba Foruma aktif olarak katılanlar kısada olsa kendilerini Bu baslık altında tanıtırlarsa daha iyi olacagı dusuncesindeyim Kod: ORNEK ismin Soy ismim (opsiyonel) ..... yasıyorum ..... evli-bekar ..... Ugrasıyorum ( okul ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 346 ![]() ![]() ![]() ![]() | Tanısma Bolumu Merhaba Foruma aktif olarak katılanlar kısada olsa kendilerini Bu baslık altında tanıtırlarsa daha iyi olacagı dusuncesindeyim Kod: ORNEK ismin Soy ismim (opsiyonel) ..... yasıyorum ..... evli-bekar ..... Ugrasıyorum ( okul ,is,vs.) ..... Hobilerim ,ilgi alanlarım ...vb Adım Sibel Samsunda yasıyorum Evliyim Bir kamu kurulusunda calısıyorum gezmeyi,alısveris yapmayı cok severim:) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | >Nilay >Amerikada yasiyorum >Ogrenciyim >Okuldan kalan zamanlarda supermeydan.net ve Aktifbir.com 'dayim >En buyuk tutkum Kitap ve Muzik..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 13 ![]() | adım melek,çalışıyorum bende boş zamanımı kitap okuyarak tv seyrederek,müzik dinleyerek vede uyuyarak geçiriyorum:Orgasmo: |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara-Ayrancı
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 628 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tanısma Bolumu sevinç daver Ankara-Ayrancı Evli Emekli güzellik uzmanı Resim ve müzik (amatör) |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Tanısma Bolumu adım havva 29 yaşıdayım evliyim bir kızm var umarım burada umdugumu bulurum..bir forumzedeyim..
__________________ aynı dili konuştuğunuzla değil,aynı duyguları paylaştığınızla anlaşırsınız! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |