FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Kadınlar Kulübü

annem

Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "annem" başlıklı konu görüntüleniyor, "günaydın tüm annelere. çocuklarından bir telefon yada kocaman bir papatya bekleyen güzel annelere.bugün sizin gününüz keşke bende bugün anne olabilseydim.hayata belki en çok istediğim şey anne sevgimi birine verebilmekti yıllar ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-05-2008, 09:45 AM   #1
Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor
annem

günaydın tüm annelere. çocuklarından bir telefon yada kocaman bir papatya bekleyen güzel annelere.bugün sizin gününüz keşke bende bugün anne olabilseydim.hayata belki en çok istediğim şey anne sevgimi birine verebilmekti yıllar boyunca bana anlatılan annelik sevgisini..artık eskisi gibi acıtmıyor ama herkesin annesine benim yerimede sahip çıkmasını istiyorum.ben bütün annelere papatya aldım.sizde işe yaramayacağınızı bile düşünsenizde yada sizin anneniz bile olmasada annelere bir papatya demeti götürün ve yanınızda olduğu olduğu için ona teşekkür edin...
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 11-05-2008, 10:02 AM   #2
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: annem

Ben biliyorum ki masanın her yerinde papatyalar doludur....sana sevgiyle verilen papatyalar.....ve senin bir anne yüreği büyüklüğünde sunduğun sevgin onların minicik yüreklerinde büyüyor bebeğim...üzgünüm ama 700 çocugun var..:)
güney isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 11-05-2008, 10:43 AM   #3
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
insan ol yeter ama insan

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

anne olmamanız sizlerin iyi bir anne şevkatine sahip olmadığınız anl***** gelmez..
yada birisinin size anne muamelesi yapmasına da engelde değil...
size anne diyebilirmiyiiiim

böyle tompul yanaklı kıvırcık saçlı miinik kız çocuklarınızın olması dileğiyle..
sizin ve bütün şevkatini 700'e bölmüş annelerin anneler gününü kutlarım saygılar.....Mark J. Perry
Alt 11-05-2008, 10:47 AM   #4
Uye

carpediemcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İNADINA YAŞAMAKK...

carpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyorcarpediemcan çok gurur duyuyor

[quote=gavs;94245]anne olmamanız sizlerin iyi bir anne şevkatine sahip olmadığınız anl***** gelmez..
yada birisinin size anne muamelesi yapmasına da engelde değil...
size anne diyebilirmiyiiiim

çok teşekkürederim:))700 çocuğumun gözlerindeki ışıltı şu an bana okadar büyük neşe veriyorki.kızımı ve oğlumu beklicem nice sevgiler için..
carpediemcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-05-2008, 01:19 PM   #5
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

atmaca34 :tüm anneler çiçektir

tüm süper meydan annelerine hediyem olsun keyifli izlemeler dileğimle

iyi forumlar
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-05-2008, 02:12 PM   #6
Yeni Uye

Huzeyme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Huzeyme kıymetli bir taşHuzeyme kıymetli bir taşHuzeyme kıymetli bir taş
Huzeyme - MSN üzeri Mesaj gönder

Bele De Ola
Doğurdum, Besledim, Böyüttüm Oni.
Bele Mi Olurmuş Evladın Soni.
Garnımda Gezdirdim, Tipiyi, Doni.
Hele Diyin Anam Bele De Ola?

Uyhumi Unuttum,Oni Uyuttum.
Babasının Kem Sözlerini Yuttum,
Bilirse Her Zaman Elini Duttum.

Yemedim ,İçmedim Oni Doyurdum,
Geleceği İçin Ç o h Gafa Yordum.
Biraz Gecıhdımi,Yollara Sordum.

Böyüdip,Ohuttum.Ey Adam Oldi,
Esgere Getmeden Gariyi Buldi.
Dügünde Mesarif Keseyi Sildi,

O Asgerde Vallah Gelin Bir Guzi,
Gızım Gibi Duttum,Batmirdi Sözi,
Mayasi Bozuhmuş,Gavurum Gızi.

Dört Sene Zeheri Zukkum Yutturdi,
Herhalda Anasi Bacısi Kurdu.
Daha Birlik Durmam Diye Dutturdi.

Gızımi Bacımi Daha İsdemir,
Yemegi Yapiram,Oni Da Yemir.
Oğlum Lal Olmuşda Heç Bişe Demir,
Hele Diyin Anam Belede Ola?

Evlat Değil Sanki Gerip Kesildi,
Defterden Anayi, Baciyi Sildi.
Sadece El Gızi, Yahıni Bildi.

El Gızi Gelipde Goyna Girende,
Evlat Ana Arasında Bir Perde.
Esgi Evler,Esgi Gelinler Nerde.

Hısımda Gomşuda Ayni Olaylar,
Vallah Utaniram,Bene Gelir Ar.
Bilirem Yerim Y o h,Yerim Toprahlar.

ZİNNUR TİRYAKİ

TÜM ANALARI KUTLARIM
Huzeyme isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-05-2008, 02:14 PM   #7
Yeni Uye

kral57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

kral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyor

Tum Annelerin ve Supermeydan uyelerinin anneler gununu kutlar ,şevkatli ellerinden öperim

kral57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:25 PM .