![]() |
| |||||||
| Kadınlar Kulübü kadın, kadınlar, kadınlar külübü, kadınca sohbetler, dedikodular |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 760 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkeği Şişireceksin Çünkü... Kadınlara tüyo veren Demet Akalın " Maço severim derim ama çaktırmadan da çok güzel yönlendiririm karşımdakini. Erkekleri biracık şişireceksin ki , kendilerini bir şey zannetsinler. Ben erkek arkadaşıma öyle yapıyorum" dedi. Ya siz nasıl yapıyorsunuz? |
| | |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeği Şişireceksin Çünkü... Erkeği destekliyeceksin, yanında olacaksın yetiyor, şişirmeye gerek yok, kendini fazla yükseklerde görmesin sonra:) Şişirmek kelimesi biraz kaba olmuş hem:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeği Şişireceksin Çünkü... Fazla şişirirseniz üzerinizde patlayabilir, Erkek Dinamit gibidir fitili ateşlediğiniz anda nereye atarsanız orda patlar ![]()
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 141 Rep: 13824 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeği Şişireceksin Çünkü... Katılıyorum şişirmekte nasıl bir kelime zaten Demet Akalınında ağzına böylesi yakışır.ERkekler daha çok yanlarında onlara güç veren bayanları severler.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| demet, maco erkek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |