![]() |
| |||||||
| Kadınlar Kulübü kadın, kadınlar, kadınlar külübü, kadınca sohbetler, dedikodular |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() | İşte kadınları anlama reçetesi İlişkiler üzerine yazılar yazan İngiliz gazeteci, kadınların anlama şifresini yeğenini izleyerek çözdü.Kadınları anlamaya yıllarını veren ilişki uzmanı İngiliz gazeteci Tad Safran, 2 yaşındaki kız yeğeni Lou-Lou’yu izleyerek kadınların ne istediklerini çözdüğünü söylüyor. İşte The Times muhabirinin gözlemleri: * Kadınları reddedin. Kadını görür görmez sarılmayın. * Çünkü böylece sizden kaçarlar. Önce onu takmayın, yanından geçin, kesinlikle o sizi çağıracaktır. * Hediye verin. Hediyeler çok işe yarıyor. Bir hediye bin nasihatten iyidir. * İltifat edin. İltifat mücehver kadar etkili. * Onları dinleyin. Ne kadar uzun sürerse sürsün. * Özür dileyin. * Kendi haline bırakın. Bırakın yaptığı şey ne olursa olsun yapmak istiyorsa yapsın. * Ne yapması gerektiğini kesinlikle söylemeyin. * Kendi sorunlarınızla sıkmayın. * Tartışmayın. Çok basit tartışmaları asla kazanmazsınız. * Sakın ağlatmayın. Kadinca
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte kadınları anlama reçetesi sakın ağlatmayın bu şıkta takıldım..evet bence en dogru gözlem bu...kadın çok sabırlıdır ılıskılerde ama ağlatılıncaya kadar ondan sonra o kadından korksun bence erkekler:) |
| | |
| | #3 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte kadınları anlama reçetesi Alıntı:
1-En tehlikeli kadın reddedilen kadındır. 2-Bu sözler her kadın için geçerli değildir. Aksine ben hiç takmam mesela.:) 3-Hediyeleşmek iyidir ama hediye her zaman da işe yaramaz. Mesela kafaya atılabilir.:) 4-Yanlız iltifatlar doğru olursa güzeldir. Mesela kötü giyinmiş bir bayana ne şıksın denmez.:) 5-insanlar konuşa konuşa anlaşırlar diye boşuna dememişler. 6-Hatasını anlayıp özür dileyen insanı takdir ederim.Ama alışkanlık haline gelmedikçe...... 7-Kendi haline bırakın evet bu gerçekten doğru tespit.:) 8-Ne yapmam gerektiği söylendiğinde inadına tersini yapasım geliyor ve bu da doğru tespit.:) 9-Sorun varsa konuşulup paylaşıldığında çözülebilir.Hep iyi günlerde sevilmez. 10-Tartışma eğer ben haklıysam sonuna kadar hakkımı savunurum ve ben kazanırım. Ama karşımdaki insan haklıysa haksızlığımı kabul eder ondan özür dilerim.:) 11-Ağlamak iyidir gözlere parlaklık verir.:)
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| | |
| | |