![]() |
| |||||||
| Kadınlar Kulübü kadın, kadınlar, kadınlar külübü, kadınca sohbetler, dedikodular |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merak edilecek bir konu değilmi? Etrafımıza bir bakalım, mini etekli, yırtmaçlı, göbeği açık, düşük belli v.s O giydikleri kıyafetlerle rahat olmadıkları hallerinden belli oluyor peki niçin giyiyorlar? Giymelilermi? alıntıdır...
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Niçin Açık Giyinir? Bayanlara sorsanız kendimiz için giyiniyoruz diyorlar. Ama gerçek öyle değilmiş. Bir araştırma yapılmış ve bayanların karşı cinsi etkilemek için o tarz giyindikleri ortaya çıkmış. Bir bayan neden orasını burasını teşhir eder ki? Kendine saygısından mı yapar bunu? Yoksa kendini mi ispatlamaya çalışır hemcinslerine içlerinde gizli bir rekabet mi vardır? Aslında bilseler akıllı ve zeki bir bayan daha ilgi çekicidir. Ben kendine güveni olmayan bayanların sırf erkeklerin dikkatini çekmek amacıyla o tarz giyindiklerini düşünüyorum. Zarif bir bayan karşı cinsin daha çok ilgisini çeker diye düşünüyorum. Günümüzde zerafet anlayışı kalmadı pek.Herkes istediği şekilde giyinebilir. Ama ben bu tarz giyinmekten hiç hoşlanmıyorum.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 86 Rep: 8401 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Niçin Açık Giyinir? asıl sebep beğenilme isteği(sadece erkekler tarafından'da değil) birde kadınların kendilerini en özgür hissettikleri yer kıyafetlerinin içleri sanırım kendilerini ifade etme şekillerinden biride bu bence yani (baaak istediğim gibi giyiniyorum kimsede bana karışamaz) gibi |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Niçin Açık Giyinir? Alıntı:
süper bir konu doğangüneş gerçi benim bir fikrim yok bayan olmadığım için ama sonucu inanki merak ediyorum yorum yapanların hepsinin mesajlarını okumak için atmaca edasıyla bekliyorum belkide kimse yazacak bir şey bulamaz hani açık giyinmekya konu o bakımdan sana böyle bir konuyu düşündüğün içinde ayrıca teşekkür ediyorum iyi forumlar
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN-ROMANYA-UKRAYNA-ISTANBUL-JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Niçin Açık Giyinir? bayanlar vucutlarinin en guzel yerini ,ii bilirler, ve ozellikle orasini acarlar, bu sirt dekoltesi veya bustiyer de olabilir yada genel bir aciklik. su anda kisin ortasinda bile mini etegin alasi yazin da dusuk bel etegiin en acigi olan bir memleketteyim, ve Turk cogunlugu olan yabanci ulke kasabasindayim , kadinlar birbirine bakiyor. yani gosteris bir rekabet.yazin dusuk bele g-string giyiliyor arka ipleri acikta, gazetede gorunen modellerden daha aciklar , erkekeler sadece guzel goruntuden faydalaniyor, ama kadinin kadina rekabeti bu. sapiklik hic yok,saldirganlik yok, hersey medeni ,magandalar buraya hic girmemis, arabanizin anahtarini unutun kimse calmaz. urkutmemek ve manzarayi bozmamak icin yerini soylemiyorum. boyle problemsiz. kimse gelmesin bozmasin |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Niçin Açık Giyinir? Alıntı:
Beğenilmek için sizce illede vücut hatlarını mı göstermek gerekiyor. Size şu kadarını söyleyeyim.Bir erkeğin bir bayanın yüzüne falan değil de açık hatlarına bakması bence çok berbat bir şey. Ben erkeklere de fazla kızamıyorum. Hormonları farklı ve ellerinde değil mutlaka bakıyorlar.Bazen benim bile bayan olduğum halde şaşırtan bayanlar oluyor.Çok cesurca giyiniyorlar.
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1769 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Niçin Açık Giyinir? Teşhirciliğe giren açıklığa bende pek hoş bakmam.Kıyafetin ne için giyildiği kişinin tavırlarından ortaya çıkar aslında.Giydiği kıyafeti çok güzel taşır bazı bayanlar ne dekolteyi abartırlar nede onu çok fazla öne çıkarırlar.Ama bazılarının beden ölçülerinin uymamasına,ortamın uygun olmamasına rağmen giyimdeki teşhirciliği daha abartılı ve dikkat çekici oluyor.Ort***** görede giydiğiniz kıyafet uygunluk taşır.Soyal çevre,mevsim,kültürel değerler belirler açıklığın dozunu. |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 86 Rep: 8401 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Niçin Açık Giyinir? [quote=SAHARAY;91415]Beğenilmek için sizce illede vücut hatlarını mı göstermek gerekiyor. benim için (hayır) ama siz bayanlar için (evet) bu bayanlarn en büyük kompleksleridir ve biz erkeklere yapılan en büyük saygızılıklarından biridir. çünkü kadınlar biz erkeklerin onları sadece giysilerindeki açık bıraktıkları yerlere bakarak değerlendirdiğimizi zannediyorlar... belkide haklıdırlar.. nedemiş adamın biri şiirinde ruhunla işim olmaz bedenin kalsın zira bedeninden istifade ettiğim kadar kadınsın
__________________ Bir miktar Gül kokusu kalır Gül tutan elde; Zannetme ki Gül yaşar dikenin himayesinde. Dikenin itibarı Gül sayesinde..." |
| | |
| | #9 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 50 Rep: 4997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Niçin Açık Giyinir? [quote=gavs;91428] Alıntı:
Alıntı:
gavs ( siz bayanlar için evet ) diyerek genelleme yapmışsınız. Başka bayanlar öyle yapıyor diye her bayanı aynı kefeye koyma hatasına düşmeyin. Ben zarif olmayı severim ve aklımla zekiliğimle var olmayı severim. Dış görüntü kadın ve erkekte benim için önemli değil. Zeki ve akıllı olması dış görüntüsünden daha önemli. Mevlananın da dediği gibi: Nice elbiseler gördüm içinde insan yok, nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok...
__________________ Saharay'ın Paylaşımları | ||
| | |
| | #10 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayanlar Niçin Açık Giyinir? Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | |