![]() |
| |||||||
| Kadınlar Kulübü kadın, kadınlar, kadınlar külübü, kadınca sohbetler, dedikodular |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herşeyden evvel lütfen ciddi yorumlar yazınız.. Günümüz gerçeğidir ki bu hiçte şakası olmayan mesleklerden biridir diyelim.Bazen bilmediğimiz gerçekler vardır ya kişi zorla bu işe sürükleniyor yada ihtiyacı oldugundan yapmak zorunda kalıyor Hepimiz farkındayız ki kimse bu işi istiyerek zevk için yapmamakta Neyse gelelim konumuza... Aşk hani insanı heryerde bulur du ya diyelim ki senide bir genelevde vurdu ... sakına deme hayır olmaz canım !!! öyle bir olur ki sende akılsır erdiremezsin .... Diyelim oldu ve sen aşık oldun senden "beni bu hayattan kurtar" dediğinde gercekten ona elini uzatırmıydın .... Düşünürmüydün bu kadının geçmişi kötü arınması zor olur ,belki beni kullanıyor diyerekten red edermiydin !!! Sence kişinin geçmişi önemlimi geleceğin güzelliklerinden ?? Yorumlarınızı bekliyorum.. alıntı
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: Bir Hayat Kadınına el uzatmak... Sen hayat kadınlığını meşru göstermeyemi çalışıyosun? Hayatın hangi zor şartı böle aşşağılık bir mesleği ki meslek bile değil yapamaya zorlayabilir ki...Böyle bir insan böyle bir yere isteğiyle girmişsse ne kdar zor durumda olursa olsun kurtulmayı haketmez. |
| | |
| | |