![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "1 kadın = kaç anne?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Her bir insanın ayrımsız bir anası, bir babası var… analar, üzerine sıfatlar var: şefkatli, verici, sevecen, affedici, destekleyici, yüreklendirici, koruyucu…. ana hisleri yansıtmak için illaki fiziksel olarak ana olmaya gerek ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | 1 kadın = kaç anne? Her bir insanın ayrımsız bir anası, bir babası var… analar, üzerine sıfatlar var: şefkatli, verici, sevecen, affedici, destekleyici, yüreklendirici, koruyucu…. ana hisleri yansıtmak için illaki fiziksel olarak ana olmaya gerek yok… canım kadınlar, canım kızkardeşlerim bir bakın KAÇ KİŞİYE ANALIK ediyorsunuz? şöylece dişi – ce, kadın – ca bir bakınca çocuğumuz olmadığı halde haydi hemcinslerimiz de çıkaralım; KAÇ YETİŞKİN ERKEĞE ANALIK EDİYORSUNUZ? biliyorum gelecek düşünceleri; BU YETİŞKİN ADAMLARI DA ANALARI BÖYLE YETİŞTİRDİ :)))) AH ANALAR ANALAR; bizler! :) neler yapmışız böyle? ne olur ise dişilerin dişi sıfatlarına güvenen, bundan beslenen yetişkin adamlar; yaratılarında, işlerinde, yaşamlarında bu beslenmeye şükran sunmayı es geçen adamlar, analarından sonra karşılarına çıkan her bir kadından; koşulsuz VERİCİLİK, AFFEDİŞ, DESTEK, YÜREK, KORUMA almayı hak gören adamlar…. ben bu gün, bu “böyle gelir böyle gider “ gidişi bir ters yüz ediyim diyorum…:) bilerek, bilmeyerek analık ettiğim tüm yetişkin adamları bir evden uçurayım diyorum…:) ANA KUŞ çocuk kuşların uçma zamanını pek iyi bilir; yuvadan onların arkasından şöyle küçük bir dokunur; çocuk kuş, yuvadan düşüyorum sanır; ama da iki muhteşem kanadı da vardır… şöyle onları bir sallar sallar; aaaa bakar ki uçar…. o artık; ÇOCUK DEĞİL YETİŞKİN BİR KUŞTUR, kendi kendinden sorumlu… ve anasına şükran sunar, uçar yetişkinliğe... bu gün YETİŞKİN ADAMLARI yuvadan uçurma günü olsun :) ki bu adamlar da; şükran sunmayı; vefa nın “ bir semt “ olmaktan gayrı bir hissiyat olduğunu fark eylesin… :) haydi bakalım, böyle ola! AŞK OLA! harika uçuşlar… “ EN ÖZ ANA HAVAYOLLARINI SEÇTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. BİR DAHAKİ UÇUŞUMUZDA KARŞILAŞMAMAYI DİLİYORUZ” :)))))) * kızlarrr üzerimizden bir yük mü kalktı nedir? nedir? :))) alıntı |
| | |
| Sponsored Links |
| | |