![]() |
| |||||||
| Kadınlar Kulübü kadın, kadınlar, kadınlar külübü, kadınca sohbetler, dedikodular |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | deliyim rahatım ..... Aykırı, Uyumsuz, İsyankar....... Toplumun böyle tanımladığı bireylerle yazısız bir anlaşmasıvar; "Deliliğini ifşa at, seni rahat bırakayım!!! Görünürde bu anlaşmadan en karlı çıkanlar kadınlar. Kadının kurallara başkaldırı yollarından biride deli rolü oynamaktır.....Ortaçağın cadı ilan edilip yakılan kadını ölmekten usanmış , şimdi daha az tehlikeli olan yolu seçmiştir.... Deli yaftasını kuşandığında büyüklü küçüklü iktidarlara, iktidarlarının boşluğunu göstermekle kalmaz,sözün ve eyleminde sahibi olur.... Artık herşeyi söyleyebilir,hareketlerindeki sınırlamayı genişletebilir,dahası gerçegi,düşündüğünü ,inandığını kolaylıkla yaşayabilir..... Diyorlar...... İnandığı gibi yaşayabilmek için sizce "deli" mi olmak gerekir????? |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: deliyim rahatım ..... Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine,deli ol dünya senin kahrını çeksin demekki bu sözü bir kadın söylemiş
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 73 Rep: 7112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: deliyim rahatım ..... Bencede kesinlikle bir kadın söylemiştir bu sözü ![]() |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN-ROMANYA-UKRAYNA-ISTANBUL-JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 63 Rep: 6157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: deliyim rahatım ..... Devekusu kabare, dunyada 2 cesit insan vardir normal anormaller ve anormal normaller disardakiler icerdekileri deli diye kabul eder, icerdekiler de disardakileri. kimine gore icerde olmak daha rahattir, ne zam,ne vergi, ne stres delisindir kurtardin iste ![]() |
| | |
| | |