![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Türbanlıda olsa kadın kadındır" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sizce cevap nedir? A- Türban Dinin gereğidir,Takılmazsa ve başın açık olursa namussuz olursun B-Türban takarak parklarda sevişebilirsin Günah olmaz C-Türban takarak Seksiliğine,seksilik katarsın D: Hepsi Not: Her türban takanı ben ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Türbanlıda olsa kadın kadındır ![]() Sizce cevap nedir? A- Türban Dinin gereğidir,Takılmazsa ve başın açık olursa namussuz olursun B-Türban takarak parklarda sevişebilirsin Günah olmaz C-Türban takarak Seksiliğine,seksilik katarsın D: Hepsi Not: Her türban takanı ben bu şekilde gormüyorum ,türban takmayanıda siz gormeyin |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
| |
| |
| | #3 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Hatalı başlık ,Türbanlıda olsa kadın kadındır başlığı biraz haddini aşmış Başlık Namus : insanın giyiminde değil ,düşüncelerinde, kişiliğindedir olmalıydı
__________________ | |
| |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Hayır niye şok olalım, biz şahısların yaptığını değil ALLAHın emri olan tesettürü savunuyoruz.konunun nesi anlamlı açık birine başörtüsü takıp böyle fotoğraf çekilmiş olamazmı?foto muhabirlerine çarşaf giydirip kayak yaptırdıkları gibi, |
| |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Bir resim alıp bu görüntüyü bütün türban takan bayanlara mal edilmesini hoş karşılamıyorum.Bu o zaman neye döner; Başka biri de açık bir bayan resmi alıp tüm açık bayanları sorgular.. Türbanlı veya açık kadınlar arasındaki ayrımı mı tartışıcaz? Buna ne gerek var? Ben bu konu başlığını çok yerli yerinde bulmadım... Yanlış yöntem... Biz zihniyetlerdeki kapalılığı eleştirmeliyiz... Resimdeki bayanında haklarını ihlal ettiğinizi düşünüyorum..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| |
| | #6 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 184 Rep: 18280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Herzaman söylediğim şey; bu tür örneklerden genelleme yapmak doğru değildir. Başı örtülü insanların bu tür uluorta ilişki yaşamaları ne kadar yanlış ise,aynı şey başı açık kardeşlerimiz için de geçerlidir.Edepten nasibini alamamışsa,başını açsa da,örtse de birşey farketmez.Din herşeyden önce nefsi terbiye etmekle muhafaza edilir.Ve haya imandandır. PEYGAMBER EFENDİMİZİN DE BUYURDUĞU GİBİ; UTANMADIKTAN SONRA İSTEDİĞİNİ YAP...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| |
| | #7 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
Açık birine başortü takmış olamazlarmı diyorsunuz tabi sadece açıkbayanlar atlar sokaklarda erkeklerin üstüne dimi.Geçin kardeşim geçin bunları ben açıklarıda biliyorum,kapalılarıda... | |
| |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır peki türbansız kadın nasıl kadındır? ![]() |
| |
| | #9 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
| |
| |
| | #10 | |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 131 Rep: 12933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
| |
| |
| | |