![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Türbanlıda olsa kadın kadındır" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çoğunluklar çoğunlukla atlar gibi davranır. Uzakta çok uzakta var olan karaltıları görür, ama ayaklarının içine gireceği çukurları fark edemezler...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: SİNOP/ÜSKÜDAR/KADİKÖY Yaş: 18
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Çoğunluklar çoğunlukla atlar gibi davranır. Uzakta çok uzakta var olan karaltıları görür, ama ayaklarının içine gireceği çukurları fark edemezler.
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER |
| |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
Ben hırsızlık yapmam ,arsızlık yapmam,başkalarının hakkını yemem, Persembe geceleri (cuma akşamı günah denir) içki içmeyip içkiyi ve zamparalığı bir sonraki güne erteleyen sahte muslümanlardan da değilim. Yani ben kendimi iyi biliyorum, şimdi her gördüğüm karşımdaki kişiyide böylemi bilecem? Çok büyük yorum yapmışsın hemşerim coook:) Yazık sana bu yaşta bu zeka:( | |
| |
| | #23 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
bu sözlerin doğru namussuzluk orayla ilgili değil tamamen beğinle ilgili bu fotoğrafları destekleyenler insanın kalbi temiz olsun yeter düşüncesindedir hayat kadınlarıda bizim kalbimiz temiz sözünü çok kullanırlar ne dense onlara hakaret etmek istemiyorum onları sizin kalbiniz temiz olsun deyip kandıran kişiler utansın diyorum birde yaptığın bu olayı destekleyen bayanların kalpleri temizmi acaba merak ediyorum kendileriyle bir mahkeme yapıp birgün benim resmimide uygunsuz çekerlerse bende ya benim kalbim temiz ne olursa olsun deyip geçiştirim diye bilirmiyim | |
| |
| | #24 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
| |
| |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: SİNOP/ÜSKÜDAR/KADİKÖY Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Allahü Teala (c.c): "Birbirinizin kusurunu araştırmayınız" buyurmuştur. Allahu Teala(c.c) "ayıpları araştırmayınız" emrini vermiştir. Bu konu oldukça hassastır. Nitekim Resul-i Ekrem (s.a.s): "Ey dili ile iman edip, kalben tasdik etmeyenler! Müslümanlara eziyet etmeyiniz, onların gizli taraflarını araştırmayınız. Allah müslüman kardeşinin gizli taraflarını araştıranın gizliliklerini araştırır. Ve Allah kimin ayıbının peşine düşerse, evinin içinde bile olsa, onu insanlara karşı mahcup eder" diyerek, ayıp araştıranın akıbetini haber vermiştir. Esasen insanların gizli kusurlarını meydana çıkarıp ilan etmek, utanma duygusuna indirilen bir darbedir. Bu durumdaki insanlar belli bir süre sonra, daha önceden gizlenme lüzumunu hissettiği kusurları alenen işlemeye başlar. Bu genel ahlak açısından sakıncalı bir durumdur. Resul-i Ekrem (s.a.s): "Her kim müslümanın ayıbını örterse, Allah (c.c) kıyamet gününde onun ayıplarını örter" buyurmuştur. Dolayısıyla;kusur araştırmak değil, ayıpları örtmek esastır.
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER |
| |
| | #26 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
demeki bu olay bir arsızlık o halde sokak ortasında öpüşen kadınların hepsi arsız işte bizim de anlatmak istediğimiz bu sence : sokak ortasın öpüşenlerin çoğu türbanlımı türbansızmı şöyle bir gez bak istersen etrafına ama ben onlara kızmıyorum onlara bu hastalığı aşılayanlara kızıyorum hani sizin kalbiniz temiz olsun gerisi önemli değil diyenler varya onlara birde bu resimi destekleyen bayanlar türbanlıyı kötülüyor adam sizce suçsuzmu? sizi bir adam bu şekilde sokak ortasında öpse hoşunuzamı giderdi veya emrenin dediği gibi türbanlıda olsa kadın kadındır bir cinsel ihtiyaç öylemi Konu atmaca34 tarafından (18-03-2008 Saat 07:55 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| | #27 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır geçenlerde haberlerde bir fuhuş çetesi suç üstü yakalandı , bir minibüsün içinde fuhuş yapılıyordu,içinden çıkan kadınını başıörtülü ve pardesü giyinmişti , başörtüsünü karalamk,kötü göstermek insanların elinde ,giy bi çarşaf,tak bi başörtüsü git bi sürü kötü şey yap ,suç başörtülülerin hepsine biçilsin. bu resimle genelleme yapanlar utansın. |
| |
| | #28 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
Yahh dimi keşke foruma bir yaş sınırı koyulsaydı. Burası 0-6 yaş gruplarının yeri değil.
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER | |
| |
| | #29 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
Yaş mevzusuna gelince ,senin benimle tartışmaya ne yaşın ,ne zekan nede eğitimin musait bilesin. Asıl şimdi ben utandım, Benim Sinop'umdan yobaz çıkmaz derdim yanılmışım. | |
| |
| | #30 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır A- Türban Dinin gereğidir. Sadece doğru olan bu bölümdür. Diğer şıklar karalama kampanyasıdır. Çamur at izi kalsın... |
| |
| | |