FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Kadınlar Kulübü

Türbanlıda olsa kadın kadındır

Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Türbanlıda olsa kadın kadındır" başlıklı konu görüntüleniyor, "Çoğunluklar çoğunlukla atlar gibi davranır. Uzakta çok uzakta var olan karaltıları görür, ama ayaklarının içine gireceği çukurları fark edemezler...."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-03-2008, 07:07 PM   #21
Yeni Kayıt
Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız, vardığınız yerin önemi yoktur.

Blog Mesajları: 2
afrodisiak sadece gerçekten hoşafrodisiak sadece gerçekten hoşafrodisiak sadece gerçekten hoşafrodisiak sadece gerçekten hoşafrodisiak sadece gerçekten hoş
afrodisiak - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır

Çoğunluklar çoğunlukla atlar gibi davranır. Uzakta çok uzakta var olan karaltıları görür, ama ayaklarının içine gireceği çukurları fark edemezler.
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 18-03-2008, 07:09 PM   #22
Uye

EMRE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biri

Alıntı:
afrodisiak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tek cümleyle;
Bir insan kendisini nasıl biliyorsa karşısındakinide öyle görürmüş...
E ozaman kimse fikrini soylemesin, Kös kös oturup kendimizi bilelim, YükseLL Admin sende forumu kapat :)

Ben hırsızlık yapmam ,arsızlık yapmam,başkalarının hakkını yemem, Persembe geceleri (cuma akşamı günah denir) içki içmeyip içkiyi ve zamparalığı bir sonraki güne erteleyen sahte muslümanlardan da değilim. Yani ben kendimi iyi biliyorum, şimdi her gördüğüm karşımdaki kişiyide böylemi bilecem?

Çok büyük yorum yapmışsın hemşerim coook:) Yazık sana bu yaşta bu zeka:(
EMRE isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 18-03-2008, 07:13 PM   #23
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
EmrE´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Forum kurallarına uygunsa yayınla tabi , ama bu sitede yasak galiba sen o resimleri ve linkleri baska forumlarda paylaş istersen ,Epey geniş bir arşivin oldugu anlaşılıyor. :)

Benim yukarıdaki başlıkta anlatmak istediğim Namus'un giyimle,başını ortmekle,acmakla alakası olmadığı. Namusun bacak arasında değil beyinde oldugu idi Ama sen bu duşuncenle başı açık olan kadınların hepsini namussuz,kapalı olanların hepsinin namuslu oldugunu savunmuş oluyorsun

bu sözlerin doğru namussuzluk orayla ilgili değil tamamen beğinle ilgili
bu fotoğrafları destekleyenler insanın kalbi temiz olsun yeter düşüncesindedir
hayat kadınlarıda bizim kalbimiz temiz sözünü çok kullanırlar ne dense
onlara hakaret etmek istemiyorum onları sizin kalbiniz temiz olsun deyip kandıran kişiler utansın diyorum

birde yaptığın bu olayı destekleyen bayanların kalpleri temizmi acaba merak ediyorum
kendileriyle bir mahkeme yapıp birgün benim resmimide uygunsuz çekerlerse bende ya benim kalbim temiz ne olursa olsun deyip geçiştirim diye bilirmiyim
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-03-2008, 07:22 PM   #24
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu sözlerin doğru namussuzluk orayla ilgili değil tamamen beğinle ilgili
bu fotoğrafları destekleyenler insanın kalbi temiz olsun yeter düşüncesindedir
hayat kadınlarıda bizim kalbimiz temiz sözünü çok kullanırlar ne dense
onlara hakaret etmek istemiyorum onları sizin kalbiniz temiz olsun deyip kandıran kişiler utansın diyorum

birde yaptığın bu olayı destekleyen bayanların kalpleri temizmi acaba merak ediyorum
kendileriyle bir mahkeme yapıp birgün benim resmimide uygunsuz çekerlerse bende ya benim kalbim temiz ne olursa olsun deyip geçiştirim diye bilirmiyim
siz ve sizin gibiler konunun özünden çıkıp demogoji yapmaya bayılırlar zaten..Ben bu resmi çok beğendim ve destekliyorum...ayrıca o kadar çok ki örnekleri bu resmin etrafınıza bakmanız yeterli zaten....Ve benim kalbim çok temiz ...ben hem müslümanlıktan dem vurup hemde arsızlığın en alasını yapanları resmettiği için emreye ayrıca teşekkür ediyorum....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-03-2008, 07:32 PM   #25
Yeni Kayıt

afrodisiak sadece gerçekten hoşafrodisiak sadece gerçekten hoşafrodisiak sadece gerçekten hoşafrodisiak sadece gerçekten hoşafrodisiak sadece gerçekten hoş

Allahü Teala (c.c): "Birbirinizin kusurunu araştırmayınız" buyurmuştur. Allahu Teala(c.c) "ayıpları araştırmayınız" emrini vermiştir. Bu konu oldukça hassastır. Nitekim Resul-i Ekrem (s.a.s): "Ey dili ile iman edip, kalben tasdik etmeyenler! Müslümanlara eziyet etmeyiniz, onların gizli taraflarını araştırmayınız. Allah müslüman kardeşinin gizli taraflarını araştıranın gizliliklerini araştırır. Ve Allah kimin ayıbının peşine düşerse, evinin içinde bile olsa, onu insanlara karşı mahcup eder" diyerek, ayıp araştıranın akıbetini haber vermiştir. Esasen insanların gizli kusurlarını meydana çıkarıp ilan etmek, utanma duygusuna indirilen bir darbedir. Bu durumdaki insanlar belli bir süre sonra, daha önceden gizlenme lüzumunu hissettiği kusurları alenen işlemeye başlar. Bu genel ahlak açısından sakıncalı bir durumdur. Resul-i Ekrem (s.a.s): "Her kim müslümanın ayıbını örterse, Allah (c.c) kıyamet gününde onun ayıplarını örter" buyurmuştur. Dolayısıyla;kusur araştırmak değil, ayıpları örtmek esastır.
Alt 18-03-2008, 07:36 PM   #26
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
siz ve sizin gibiler konunun özünden çıkıp demogoji yapmaya bayılırlar zaten..Ben bu resmi çok beğendim ve destekliyorum...ayrıca o kadar çok ki örnekleri bu resmin etrafınıza bakmanız yeterli zaten....Ve benim kalbim çok temiz ...ben hem müslümanlıktan dem vurup hemde arsızlığın en alasını yapanları resmettiği için emreye ayrıca teşekkür ediyorum....

demeki bu olay bir arsızlık o halde sokak ortasında öpüşen kadınların hepsi arsız işte bizim de
anlatmak istediğimiz bu

sence :
sokak ortasın öpüşenlerin çoğu türbanlımı türbansızmı şöyle bir gez bak istersen etrafına
ama ben onlara kızmıyorum onlara bu hastalığı aşılayanlara kızıyorum
hani sizin kalbiniz temiz olsun gerisi önemli değil diyenler varya onlara

birde bu resimi destekleyen bayanlar türbanlıyı kötülüyor
adam sizce suçsuzmu?
sizi bir adam bu şekilde sokak ortasında öpse hoşunuzamı giderdi

veya emrenin dediği gibi türbanlıda olsa kadın kadındır bir cinsel ihtiyaç öylemi

Konu atmaca34 tarafından (18-03-2008 Saat 07:55 PM ) değiştirilmiştir..
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-03-2008, 07:43 PM   #27
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

geçenlerde haberlerde bir fuhuş çetesi suç üstü yakalandı , bir minibüsün içinde fuhuş yapılıyordu,içinden çıkan kadınını başıörtülü ve pardesü giyinmişti , başörtüsünü karalamk,kötü göstermek insanların elinde ,giy bi çarşaf,tak bi başörtüsü git bi sürü kötü şey yap ,suç başörtülülerin hepsine biçilsin.
bu resimle genelleme yapanlar utansın.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-03-2008, 08:01 PM   #28
Yeni Kayıt

Alıntı:
EmrE´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
E ozaman kimse fikrini soylemesin, Kös kös oturup kendimizi bilelim, YükseLL Admin sende forumu kapat :)

Ben hırsızlık yapmam ,arsızlık yapmam,başkalarının hakkını yemem, Persembe geceleri (cuma akşamı günah denir) içki içmeyip içkiyi ve zamparalığı bir sonraki güne erteleyen sahte muslümanlardan da değilim. Yani ben kendimi iyi biliyorum, şimdi her gördüğüm karşımdaki kişiyide böylemi bilecem?

Çok büyük yorum yapmışsın hemşerim coook:) Yazık sana bu yaşta bu zeka:(
Bu arada herşey bunlardan ibaret değildir. Ben Sinoplu olduğumdan utandım herşeyin bir adabı vardır. Bir resim gördün diye bu genellemeleri yapamazsın. Lakin o resimden başka bir kanıtında yok. Onların kim olduklarını biliyormusunki hem Tanıyormusun bu çok saçma hem biri yaptı diyede hepsini genelleyemezsin. Nitekim iyiyi ve kötüyü ayırt etmek tek bir kişiye dahi değildir. Sana göre doğru olanlar başkasına göre yanlış olabilir. bunun tartışmasını yapmakla değişen bişi olmaz. Çünkü onlar senin doğruların diğeride diğerinin doğrularıdır.

Yahh dimi keşke foruma bir yaş sınırı koyulsaydı. Burası 0-6 yaş gruplarının yeri değil.
Alt 18-03-2008, 08:13 PM   #29
Uye

EMRE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biriEMRE gözlemlemek için görkemli biri

Alıntı:
afrodisiak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada herşey bunlardan ibaret değildir. Ben Sinoplu olduğumdan utandım herşeyin bir adabı vardır. Bir resim gördün diye bu genellemeleri yapamazsın. Lakin o resimden başka bir kanıtında yok. Onların kim olduklarını biliyormusunki hem Tanıyormusun bu çok saçma hem biri yaptı diyede hepsini genelleyemezsin. Nitekim iyiyi ve kötüyü ayırt etmek tek bir kişiye dahi değildir. Sana göre doğru olanlar başkasına göre yanlış olabilir. bunun tartışmasını yapmakla değişen bişi olmaz. Çünkü onlar senin doğruların diğeride diğerinin doğrularıdır.

Yahh dimi keşke foruma bir yaş sınırı koyulsaydı. Burası 0-6 yaş gruplarının yeri değil.
Sen Sinop'lu oldugundan utanma iftihar et, Çunki benim Sinop'umun caddelerinde gecenin 02 sinde bile yalnız gezen (başı açık ,başı örtük farketmez) bir bayana laf atmak söyle dursun kimse dönüp bakmaz bile. ama sen Sinop'un olsan olsan dağ köylerinden birisindensin ki inememişin bilememişin, Yaz köyünü istersen ben anlatayım hangi koyden ne tip adam çıkar.
Yaş mevzusuna gelince ,senin benimle tartışmaya ne yaşın ,ne zekan nede eğitimin musait bilesin.
Asıl şimdi ben utandım, Benim Sinop'umdan yobaz çıkmaz derdim yanılmışım.
EMRE isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-03-2008, 08:14 PM   #30
FORUM MODERATOR

securıty57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR...

securıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyorsecurıty57 çok gurur duyuyor

A- Türban Dinin gereğidir.

Sadece doğru olan bu bölümdür. Diğer şıklar karalama kampanyasıdır. Çamur at izi kalsın...
securıty57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:15 PM .