![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Türbanlıda olsa kadın kadındır" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı harika bir resim hele şıklar bayıldım gülmekten....emreciğim sen not olarak belirtmişsin ama insanlar sadece resime odaklandığı için bunu dikkate almamışlar galiba ,baksana feveranlar başladı bile....kolay ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Adamın niyeti belli alta not yazıp günahmı çıkarıyor, resmi çerçevelette duvarına asarsın hergün gülersin böylece |
| |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
Aslında bu başlığı açarken butip tepkiler alacağımı biliyordum,benim için süpriz olan sizin desteğiniz oldu :) | |
| |
| | #13 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
BU FOTOĞRAFI SİNOPTAMI ÇEKTİN birde merakımdan soruyorum resimlerdekiler tanıdıkmı acaba?
__________________ | |
| |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Sen benim niyetimi sorgulayacağına Konuya varsa fikrini yaz, Benim niyetim belli evet öğrenmek istiyorsan, Git aynaya bak senin niyetinin tam tersi oldugunu goreceksin. Sonra ben senin niyetini sorguluyormuyum? |
| |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Sinop,istanbul sizin için ne farkediyor? ama madem merak etmişsiniz söyliyeyim başka bir forum sitesinden aldım. ben tanımıyorum fotograftakileri ama size tanıdık geldi galiba:) Hangisi tanıdık geldi adammı kadınmı? Tanıdık varsa yonetime rapor et kaldırsınlar :) |
| |
| | #16 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
istersen bende türbansız kadınlar hakkında bir kaç resim yayınliyim nedersin gerçi senin için hoş bir durum olurda seni destekleyen bayanlar nasıl karşılar acaba kendi cinslerine olan saygı ne kadar hem o anlaşılmış olur
__________________ | |
| |
| | #17 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
Aynen katılıyorum Yüksell işte bunu anlatabilmek lazım insanlarımıza hala bu konuyu kabul etmeyip direnenler var... | |
| |
| | #18 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır saol ne kadar iyi niyetlisin...senin yazılarını okumam yetiyor gülmek için ayrıca resim asmama gerek yok yavrum...fakat yazılarının tümünün olduğu bir çerçeve hazırlayabilirim bak bu iyi bir fikir...baya bir gülerim herhalde okuyup okuyup......bak başladım bile gülmeye... |
| |
| | #19 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Alıntı:
Benim yukarıdaki başlıkta anlatmak istediğim Namus'un giyimle,başını ortmekle,acmakla alakası olmadığı. Namusun bacak arasında değil beyinde oldugu idi Ama sen bu duşuncenle başı açık olan kadınların hepsini namussuz,kapalı olanların hepsinin namuslu oldugunu savunmuş oluyorsun Namussuzluğun,Hırsızlıgın,Arsızlığın dini,imanı,şehri,milliyeti olmaz arkadaşım | |
| |
| | #20 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: SİNOP/ÜSKÜDAR/KADİKÖY Yaş: 18
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türbanlıda olsa kadın kadındır Tek cümleyle; Bir insan kendisini nasıl görürse karşısındakinide öyle görürmüş...
__________________ Özenti olma özenli ol düzgün TÜRKÇE KULLAN!!!! MURAT TANRIÖVER Konu afrodisiak tarafından (18-03-2008 Saat 07:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | |