![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "selammm.en saçma takıntınız nedirr" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam arkadslar.en saçma takıntınız nedir.buyrun paylasın.*?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: hatay Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | selam arkadslar.en saçma takıntınız nedir.buyrun paylasın.*? ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selammm.en saçma takıntınız nedirr Benim en saçma takıntım, yemekte tabak bardak seçerim yani beğenmediğim tabaktan yemek yemem, sevmediğim bardaktanda su bile içmem, helede çiçek desenli ise, gider değiştiririm o bardağı filan.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 168 Rep: 16539 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selammm.en saçma takıntınız nedirr eşyaların dağınıklığına tahammül edemem ortalıkta bir şey varsa herşeyi bırakır onu toplarım özellikle mutfak
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selammm.en saçma takıntınız nedirr takintim yok galiba ama galiba ![]() |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: selammm.en saçma takıntınız nedirr dağınıklıga kesinlikle tahammül edemiyorum... |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: selammm.en saçma takıntınız nedirr Dişlerimi fırçalamaz isem kesinlikle dayanamam
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selammm.en saçma takıntınız nedirr Ama seninki mantıklı bir takıntı olmuş:) İnsan mantıklı olunca takıntısıda böyle oluyor ve aslında buna bende dayananmam :)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: selammm.en saçma takıntınız nedirr Demek ki sende artık mantıklı olmaya başlamızsın,
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selammm.en saçma takıntınız nedirr Neee neyyyy ne dedin sen, ben mantıksız mı idim önceden! Buna bir çok insan takıntılıdır zaten! Neise uzatmayalım konuyu, iyi forumlar!
| | |
![]() |
| Etiketler |
| en saçma takıntınız... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |