![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "selammm.en saçma takıntınız nedirr" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sacma mı bılmıyorum ama, kolay kolay hıckımsenın yaptıgı yemegı yemem, yapılır ıken bır kez de olsa gormem lazım temız mı, degıl mı dıye. Restaurantlarda, mutlaka mutfaga gırerım, yada mutfagını gordugum ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10292 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selammm.en saçma takıntınız nedirr Sacma mı bılmıyorum ama, kolay kolay hıckımsenın yaptıgı yemegı yemem, yapılır ıken bır kez de olsa gormem lazım temız mı, degıl mı dıye. Restaurantlarda, mutlaka mutfaga gırerım, yada mutfagını gordugum restaurantlara yemege gıderım.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selammm.en saçma takıntınız nedirr Alıntı:
Beylerbeyine katılıyorum bu konu belki insanları kırıyor ,incitiyor ama bu konuda bende çok hassasım malesef birde insanları hakettiklerinden fazla değer verip sevmek olayım varkiiiii canım sonuç hep hüsrannn hüsrannn ama hala şu yaşa geldim akıllanamadımvebu takıntıdan kurtulamayacağımı düşünüyorum.... | |
| | |
| | #13 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 220 Rep: 21631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: selammm.en saçma takıntınız nedirr Alıntı:
Bu arada kendi takıntıma geleyim ya bilmiyorum çekiniyorumda söylemeye ama huy işte,mesela karşımda ağzını şaplatana yemek yerken dişleri kötüyse eğer onu görürsem hemen kalkarım(annem buyüzden bana çok kızar)yani işte bu yemek yeme konusunda diğer arkadaşların yaptığı yorumlar gibi yemeğe yemek yiyenlere çok özen gösteriyorum.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| en saçma takıntınız... |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |