![]() |
| |||||||
| Kadınlar Kulübü kadın, kadınlar, kadınlar külübü, kadınca sohbetler, dedikodular |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadınlar baş tacınız olmalııı::))))))))))) Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler.> Hemant Joshi>Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz..> Socrates.. Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir, ve onlara ulaşmamızı engeller.> Dumas. Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: 'Bir kadın ne ister?'> Sigmund Freud>. Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir.> Anonim. Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar;. Biz haftada iki kez restorana gideriz. Biraz mum ışığı, akşam yemeği, hafif müzik ve dans... O salı günleri gider, ben cuma.'> Henny Youngman> Terörizm beni hiç endişelendirmez. İki yıldır evliyim.> Sam Kinison>. Fon transferi için elektronik bankacılıktan hızlı tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir.> James Holt McGavran Her iki karımla da talihim kötü gitti. Birincisi beni terketti, ikincisi terketmedi.> Patrick Murray> Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin.> Nash Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır Evlenmeden önce ne yaptım, biliyor musunuz? İstediğim her şeyi..>> Henny Youngman Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık. Sonra da tanıştık.> Rodney Dangerfield İyi bir kadın, kendisinin yaptığı her hatasında kocasını affedendir.> Milton Berle> Evlilik, kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir.> Anonim> Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir. Ertesi gün aynı mesajı ileten yüzlerce mektup alır: 'Benimkini alabilirsin'.> Anonim Birinci adam (iftiharla): 'Benim karım bir melek!'> İkinci adam: 'Çok şanslısın, benimki hala yaşıyor'> Ya kızlar neden bütün filozof erkelker böyle yazmış yoksa biz çok mu anlaşılmaz biriyiz ben şu kanıya vardım sanırım bizleri hak etmeyen kşilerin varsayımları bunlar ne dersinizzz:))))))))))) ![]() > |
| | |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6390 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar baş tacınız olmalııı::))))))))))) Hem o kadar şikayet ederler, hemde sizi istemekten vaz geçmezler, bayanlar mı kararsız yoksa erkekler daha mı kararsız????
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN! |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar baş tacınız olmalııı::))))))))))) Bir anlayabilsem ......... |
| | |
| | #4 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 126 Rep: 12413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar baş tacınız olmalııı::))))))))))) erkekler hep bunları kendilerine yontarlar canım boş ver
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 18
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 338 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar baş tacınız olmalııı::))))))))))) |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 99 Rep: 9687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar baş tacınız olmalııı::))))))))))) bu degişebiliyor bazende kadınlar karar vermekte zorlanıyo haklı olarak sonuçunu bazen hissedebiliyoruz bizler onun için kararsız kaldığımız konular oluyor
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | |