![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Taşıyıcı Anne olurmuydunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kızkardeşiniz veya bir yakınınız nekadarda ugrastıysa bebegi olmuyor... Allahım korusun yaşatmasın böyle şeyler(AMİN).. Ama diyelimki.. Peki sizden isteseydi ''Taşıyıcı Anne olurmuydunuz''??? yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? Kızkardeşiniz veya bir yakınınız nekadarda ugrastıysa bebegi olmuyor... Allahım korusun yaşatmasın böyle şeyler(AMİN).. Ama diyelimki.. Peki sizden isteseydi ''Taşıyıcı Anne olurmuydunuz''???yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 176 Rep: 17354 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? ben olamazdım bende büyüyen doğan bir bebeğe balkası annelik yapamaz o benim kısaca işte bu yüzden yapamam böyle birşeyi
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? Ben erkeğim ama sırf annelik duygusunu yaşayabilmek için mümkün olsa gözümü kırpmadan evet isterim derdim
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? Ben evli değilim ama anneliğin çok yüce bir duyğu oluğunu sadece hissedebiliyorum ablamın veya yakınımında bu duyğuyu yaşaması için sanırım ewet derdim.. |
| | |
| | #5 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? yook ben olmazdım............ |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? Allah böyle zor bir durumda bırakmasın kimseyide, bende olmaz idim. Tamam anneliği herkes ister ama bunu büsbütünü ile yaşamak isteyenler kendi doğurmadan ne anlayacak ki? O zaman annesiz babasız çocuklar var bakmak için zaten.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? arkadaşlar ben çok hassas düşündüm galiba bunun dinimiz açısından hükmü ne olur onu hiç düşünmedim ben vaz geçtimmmmmmm:) |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? kesın oda gunahtır ![]() |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? sen neden benimle uğraşıyorsun söylermiisn bana .. |
| | |
| | #10 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |