![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Taşıyıcı Anne olurmuydunuz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: anarshe ´isimli üyeden Alıntı ben caiz degil dediginiz icin diyanet isleri aciklamalari degil ayet istiyorum efendim bu konuda kuran i kerimde yazan bir ayet istiyorum onun disinda su soyle ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? Alıntı:
Kuran-Kerim'de kişilere özel ayet yoktur.Toplum ahlakını anlatan ayetler vardır. Siz öyle bir ayet istiyorsunuz diye öyle bir ayet bulamam size. Allah insana akıl vermiş herşeyi beyin süzgecinden geçirip düşünüp öyle karar versin diye. Anne olmak isteyen ama çocuk sahibi olmak isteyenlere çocuk esirgeme kurumlarında yüzlerce sahipsiz bebek onlar Allah Allah diyor.Evet ben bu konularda katıyım. Çünkü benim aklım, ahlaki değerlerim,inançlarım böyle bir şeyi kabul etmiyor. Başkasına ait döllenmiş bir yumurtayı rahminizde taşımak size çok normal geliyorsa bu sizin sorununuz.Ben bu konuda çok katıyım ve bu da benim sorunum.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? Alıntı:
Seninde dedigin gibi Allah yasatmasin boyle seyler ama ben boyle birseyi kesinlikle kabul etmezdimde olmazdimda....Gunahini sevabini biryana birakarak dusunuyorum ama mantikli deyil bence....
__________________ | |
| | |
| | #23 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? Alıntı:
Hayal kırıklığım hala devam ediyor.Sadece sizlere üzülüyorum.:( Neden bu ülke bu hale geldi,gün geçtikçe daha iyi anlıyorum. İnançlarını,değerlerini,örf ve adetlerini bilmeyen hatta duyduğu halde bir an olsun acaba doğruluk payı olabilir mi diye öğrendiklerini sorgulamayan bir genç kitle var arkamızda.Sadece insan olmak yetmiyor. Benim endişelerim gitgide daha da artıyor bu yazdıklarınızı okudukça.:(
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #24 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taşıyıcı Anne olurmuydunuz? asla olmazdım bana ters |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |