![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "İçki zeki kadının işi!" başlıklı konu görüntüleniyor, "çok komik öyle şey olur muu çok yanlış ben hiç içki içmedim içmemde hem de cinoloz gibiyim maşallah..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İçki zeki kadının işi! çok komik öyle şey olur muu çok yanlış ben hiç içki içmedim içmemde hem de cinoloz gibiyim maşallah |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24365 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İçki zeki kadının işi! Zekiyimdir; içki de içerim...Fakat zekamı bir kadeh içki den medetlendirmeyecek kadar da akıllıyımdır... İçki keyif verir dozunda olduğu sürecede zihni açar daha hızlı düşünmenizi sağlar.... Bu araştırmada kariyer sahibi kadınların içkiye olan yönelimlerinden "zeka"mantığının çıkması tek yönlülüğü gösterir... |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: Sinop Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 35 Rep: 3409 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İçki zeki kadının işi! İnsanlar içki içerken kadını erkeği farketmez, nerede içeceğini nasıl içeceğini nekadar içeceğini iyi bilirler. Buda bir zekiliktir. |
| | |
| | #14 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 607 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İçki zeki kadının işi! meys inan okuyunca bende senin gibi düşündüm... |
| | |
| | #15 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İçki zeki kadının işi! Alıntı:
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. | |
| | |
| | #16 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 524 Rep: 51301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İçki zeki kadının işi! Ben hiç içki içmedim,içmemde zeki değilmiyim yani ![]() Bence saçma allaha şükür aklımda,fikrimde fazlasıyla yerinde![]()
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İçki zeki kadının işi! bende meyse katılıyorum anarshe içkini kadına bir kat daha zeki yaptığını söylüyor ama hoca olan erkek şeytanın bile kandıramadığı erkek o kadar zayıfki içki içince her kötülüğü yapıyor sizce erkekler bu kadar zayıfmı sizin gözünüzde iyi bir örnek değildi ben beyenmedim ama istsdiğini yazmakta özgürsün sıradan hocaları kötülemek için uydurulmuş bir fıkra orda kadına zeki gözüylede bakılmıyor zaten şeytanında dediği gibi sonunda şeytandan beter oluyor zeki olmak ayrı şeytan olmak ayrı fıkrada kadınları şeytan olarak göstermişler bu kadar..... |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 77 Rep: 7535 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İçki zeki kadının işi! Teşekkürler Bilge12 ve gülsu ne demişler aklın yolu birdir.Biz önce anneyiz diyorum ayrıcada.Anlaşılmışmıdır,ne demek istediğim. |
| | |
| | #19 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İçki zeki kadının işi! Alıntı:
Bu hikayenin zeki kadınla falan alakası yok. Aciz ve kötü kalpli kadınla alakası var. Zeki kadınlar böyle davranmazlar.Bu hikayede kadınlar resmen aşağılanmış. Hikaye dağarcığınıza ve onu yorumlama biçiminize hayran kaldım doğrusu...
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 77 Rep: 7535 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İçki zeki kadının işi! Elinize sağlık SAHARAY .Yorumunuzu bekliyordum.Hoş geldiniz yoktyunuz ne zamandır.Yada ben karşılaşamıyordum :)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |