FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Text Reklam Estetik prefabrik Text Reklam

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Kadınlar Kulübü

İçki zeki kadının işi!

Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "İçki zeki kadının işi!" başlıklı konu görüntüleniyor, "çok komik öyle şey olur muu çok yanlış ben hiç içki içmedim içmemde hem de cinoloz gibiyim maşallah..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-05-2008, 02:06 AM   #11
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

gülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isim
Cevap: İçki zeki kadının işi!

çok komik öyle şey olur muu çok yanlış ben hiç içki içmedim içmemde hem de cinoloz gibiyim maşallah
gülsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 23-05-2008, 08:59 AM   #12
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Zekiyimdir; içki de içerim...Fakat zekamı bir kadeh içki den medetlendirmeyecek kadar da akıllıyımdır...

İçki keyif verir dozunda olduğu sürecede zihni açar daha hızlı düşünmenizi sağlar....

Bu araştırmada kariyer sahibi kadınların içkiye olan yönelimlerinden "zeka"mantığının çıkması tek yönlülüğü gösterir...
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 23-05-2008, 11:46 AM   #13
Uye

kral57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

kral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyorkral57 çok gurur duyuyor

İnsanlar içki içerken kadını erkeği farketmez, nerede içeceğini nasıl içeceğini nekadar içeceğini iyi bilirler. Buda bir zekiliktir.
kral57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-05-2008, 12:45 AM   #14
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

gülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isimgülsu bilinen bir isim

meys inan okuyunca bende senin gibi düşündüm...
gülsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-05-2008, 01:06 AM   #15
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
[SIZE=2İngiliz bilim adamları, 1970 yılında ve hepsi de aynı hafta içinde doğan 8710 erkek ve kadın üzerinde inceleme yaptı. Bilim adamları, incelediği bu kişilerin 10 yaşındaki zihinsel yeteneklerini gözlem altına aldı. 10 yaşlarında zihinsel yeteneği daha üstün olan çocukların, 30’lu yaşlara eriştiklerinde alkol sorunu yaşamaya daha yatkın oldukları ortaya çıktı. Araştırmacılar, kadınlardaki durumun erkeklerden daha ilginç olduğuna dikkat çektiler. Çünkü zeki kadınlarda alkol kullanmaya yatkınlık oranı, erkeklere göre daha yüksek.
Bilimsel, ilimsel ve tıbben insan sağlığına zararı sabitlenmiş olan içkinin, zeki kadınlar tarafından çok tercih edilmesi, kusura bakmasınlar ama onların "zeki"lik oranlarının tespiti noktasında sıkıntılar olduğunu söylemeden yapamadım...
Alt 26-05-2008, 01:42 AM   #16
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Ben hiç içki içmedim,içmemde zeki değilmiyim yaniBence saçma allaha şükür aklımda,fikrimde fazlasıyla yerinde

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 26-05-2008, 03:04 AM   #17
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

bilge12 is on a distinguished road

bende meyse katılıyorum anarshe içkini kadına bir kat daha zeki yaptığını söylüyor ama hoca olan erkek şeytanın bile kandıramadığı erkek o kadar zayıfki içki içince her kötülüğü yapıyor sizce erkekler bu kadar zayıfmı sizin gözünüzde iyi bir örnek değildi ben beyenmedim ama istsdiğini yazmakta özgürsün sıradan hocaları kötülemek için uydurulmuş bir fıkra orda kadına zeki gözüylede bakılmıyor zaten şeytanında dediği gibi sonunda şeytandan beter oluyor zeki olmak ayrı şeytan olmak ayrı fıkrada kadınları şeytan olarak göstermişler bu kadar.....
bilge12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-05-2008, 12:45 PM   #18
Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Teşekkürler Bilge12 ve gülsu ne demişler aklın yolu birdir.Biz önce anneyiz diyorum ayrıcada.Anlaşılmışmıdır,ne demek istediğim.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-05-2008, 04:22 PM   #19
FORUM MODERATOR

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
anarshe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir gün Şeytan Boynu Bükük Dolaşırken Bir Tane Kadın Görmüş Ve Sormuş.

-kadin:Neden Boynun önünde .. Şeytan... Şeytan Yanıt Vermiş..
-Şu Felanca Köyü Bilirsin.Ordaki Herkesi Yoldan Çıkardım.Ama Hocayı Ne Ettimse Bir Türlü Yoldan Çıkaramadım.Adam İyilik Sever Dinine Başlı Herkese Yardım Eder.Onu Yoldan Çıkaramadığım İçin Boynun Eğri..Demiş.

-kadin:Gel SeninLe Bir Antlaşma Yapalım

-seytan:Nasıl Bir Antlaşma

-kadin:Sen Bana Bir Çift Kırmızı Papuç Getirceksin.Üzeri Altınlarla Süslenmiş,Ben Hocayı Yoldan Çıkaracam

-seytan:Tamam O iş Çok Kolay..Yarın Gene Burda Buluşalım.Sen hocayı Yoldan Çıkarmış Ol Papuçların Hazırdır.

Ve Kadın Hemen Evine Gidip Komşusunun Çocuğunu ALmış.Ve Hocaya Haber Salmış.Çocuğum Çok Hasta Yetişsin Diye.Bunu Duyan Hoca Hemen Apar Topar Kadının Evine Gelmiş..

-hoca:Bacım Duydumki Çocuğun Hastaymış Bir Görebilirmiyim.

-kadin:Buyur Hocam İçeride

Ve Hoca Eve Girer..Ama Bir Bakarki...Çocuk Sapasağlam Oturuyor.Evin Ortasında da Bir İçki Sofrası Kuruluymuş.Hoca Sinirlenerek

-hoca:Hani Hanım Bu çocuk Hasta İdi

-kadin:Bak Şimdi Hoca Efendi...Ya Burda Sofradaki İçkili Yemekten Yer İçki İçersin.Ya BenimLe İlişkiye Girersin.Yada Bu Çocugu Öldürürsün

-hoca:Ben Bunların Hiç Birini Yapmam..Bana Musade Et Ben Gideyim

-kadin:Eger hoca Efendi Yapma Dersen Cama Çıkarım Üstümü Başımı Yırtarım Ve Avazım Çıktığı Kadar Bağırırım.Hoca Bana Sarktı Diye

Hoca Bakmışki Her Ucu B..klu Değnek.Düşünmeye Başlamış.En Azından İçkiyi İçeyim.Cenab-ı Hak İçinde Bulunduğum Durumdan Dolayı İnŞaAllah Beni Affeder.Çünkü Ben Cocukda Öldüremem Zina da Yapamam Diye Düşünmüş..Ve İçkiyi İçmiş..

Aradan Saatler Geçmiş..Sabah Olmuş Ve Uyandığında Ne Görsün..Çocugun Boynu Kesilmiş.KadınLada Zina yapmış.Yani İçkiyi İçmiş Cocugu Öldürmüş Kadınlada Zina yapmış

Kadın Hemen Şeytan İle Buluşacağı Yere Gitmiş ve Olayı Anlatmış.Şeytan Kadını Dinledikden Sonra Papuçları Bir Sopanın Ucuna Takarak Kadına Uzatmış..Kadın

-kadin:Niye O Şekilde Verdin Ayakkabıları

-seytan:Hanım Hanım Sen Bana Bile Papuçu Ters Giydirirsinde Ondan...

alintidir...

Bu hikayenin zeki kadınla falan alakası yok. Aciz ve kötü kalpli kadınla alakası var.
Zeki kadınlar böyle davranmazlar.Bu hikayede kadınlar resmen aşağılanmış.
Hikaye dağarcığınıza ve onu yorumlama biçiminize hayran kaldım doğrusu...
Alt 26-05-2008, 07:23 PM   #20
Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu hikayenin zeki kadınla falan alakası yok. Aciz ve kötü kalpli kadınla alakası var.
Zeki kadınlar böyle davranmazlar.Bu hikayede kadınlar resmen aşağılanmış.
Hikaye dağarcığınıza ve onu yorumlama biçiminize hayran kaldım doğrusu...
Elinize sağlık SAHARAY .Yorumunuzu bekliyordum.Hoş geldiniz yoktyunuz ne zamandır.Yada ben karşılaşamıyordum :))
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil