![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Çaymı ? Kahvemi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sahrabetis ´isimli üyeden Alıntı Sanırım ben de kahveyi tercih edenlerdenim. hele de böyle süslü püslü olunca daha bir zarif duruyor Buyur ablacım hazırladım kahveni.Afiyet olsun..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? Alıntı:
![]() Buyur ablacım hazırladım kahveni.Afiyet olsun ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? aslında sahra hanıma afiyet olsun diyeceğimde sevgili admin kahve fincanında kaşık ne alaka! ha içindeki güneşte bir o kadar isabet ama, içme diğer sayın admin, bu işte bir iş var bence, veya şu sanal kahve içmeye alışmışken banada bir kahve daha birlikte içelim, zahmet olacak adminimize ama. |
| | |
| | #23 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? Alıntı:
![]() Buyrun..afiyet olsun..İnsan böyle orta yerdede söylemezki canım kaşığın orda olduğunu dalgınlığıma gelmiş demekkii ![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #24 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? Efendim sizde bu nefis kahve ikramını başlatmasaydınız, ikinci kahve içme şansını yakalamanın hazzı oldu bana, elinize sağlık, teşekkür ederim. Laf aramızda bu fincanda da kaşık var ama fincan motifi tam bana göre, artık bir daha ki sefere tekrar bir kahvenizi içeriz. Tekrar teşekkürler efendim. |
| | |
| | #25 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? doğangüneş sen yap şöleeee bol köpüklü bi türk kahvesi ben fala bakarımmm bu arada şekersiz olsunnn teşk ederim canım harika olmuşşşş eline sağlık:) Konu Selinamm tarafından (17-02-2008 Saat 09:35 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #26 | ||
![]() Al bakalım selinamm afiyet olsun.Falımıza bakmayı unutma ![]() Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | ||
| | |
![]() |
| Etiketler |
| çay, kahve |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |