![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Çaymı ? Kahvemi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sayın doğangüneş, sizin ikramınız kahveyi içmek benim için onurdur dedim ama baktım başka taliplide var ki uzun sürden sonra en sık cevabı üst üste verdiğim yeni bir üye k.mutluluk, hadi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? Sayın doğangüneş, sizin ikramınız kahveyi içmek benim için onurdur dedim ama baktım başka taliplide var ki uzun sürden sonra en sık cevabı üst üste verdiğim yeni bir üye k.mutluluk, hadi ona yaptığınız kahveyle beraber bende içeyim, k.mutluluk bir taraftan bana cevap yetiştirirken birde sonuna saygılar... eklediği için biraz ara verip kendisini okuyarak izlemeye ve tanımaya çalışayım bu arada sizin kahvenizi birlikte içerken önce insana ve düşüncelerine hakaret etmeden de cevap yazılacağında hemfikir olur ve kültürümüzün değeri olan kahvenin hatırını kullanırız dedim ama şu kahvenin resmindeki tebessüm ve gülücük onu israf etmeme müsade etmedi, bu günkü ikinci kahve içememem, birde kasev isimli üye güzel bir şiir yazmış avatar resmi kahve ve üzerinde ay ve hilal, değerli admin yokmu incitmekten korkmadan, gönül rahatlığıyla içebileceğimiz bir kahveniz. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? harika.ellerinize sağlık...Doğan güneş senin misafirperverliğini ilk geldiğim gün anlamıştım..Ama misafirlik uzun sürecek sanırım... ortam böyle hoş olunca..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
| | #13 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? Alıntı:
![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #14 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? Alıntı:
teşekkür ederim...Bundan büyük keyif duyarım..Seviyeli bir ortamın parçası olmak çok güzel..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? ben hıc ole dusunmemıstım gusel bı saptama dusunmeye deger tesekkurler uzun zamandır gordugum en gusel forum konusuydu |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? Alıntı:
Afiyet olsun..![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #17 | |
![]()
| | |
| | #18 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? Şeref ve dostluk kahveniz olsun efendim, teşekkür ederim, afiyetle içtiğimi sanal olarak düşününüz. |
| | |
| | #19 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: uzay
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? Çayı,kahveyi geçtik de, o ilk resimdeki takım ne güzelmiş:) |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çaymı ? Kahvemi? Sanırım ben de kahveyi tercih edenlerdenim. hele de böyle süslü püslü olunca daha bir zarif duruyor ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| çay, kahve |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |