FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Kadınlar Kulübü

Kadınlar neden aldatır!

Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Kadınlar neden aldatır!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Aldatmanın erkeklere has bir davranış olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kadınlar da artık eşlerini aldatıyorlar ama nedenleri farklı... Aldatma düşüncesi bile tüylerimizi diken diken ederken bunun eyleme dönüşmesi kimi zaman kaçınılmaz oluyor. ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-01-2008, 05:55 AM   #1
SİTE ADMİN

DESTiNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Blog Mesajları: 34
Rep Gücü: 124 Rep: 12047
DESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyorDESTiNA çok gurur duyuyor
Kadınlar neden aldatır!

Aldatmanın erkeklere has bir davranış olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kadınlar da artık eşlerini aldatıyorlar ama nedenleri farklı...

Aldatma düşüncesi bile tüylerimizi diken diken ederken bunun eyleme dönüşmesi kimi zaman kaçınılmaz oluyor. Eşinden / sevgilisinden ilgi görmeyen kadının gözleri dışarıda gezmeye başlıyor ve aradığı sevgiyi / ilgiyi yakaladığı anda kendini kaybedebiliyor.

İşte kadınların aldatma sebepleri:

• Aslında beni hiç sevmemiş...

• Meğer beni aldatıyormuş!

• Son zamanlarda bana kötü davranıyordu.

• En yakın kız arkadaşıma kur yaparken yakaladım.

• Bana, göğüslerimin küçük olduğunu söylüyordu.

• Bir gün olsun bana "Seni seviyorum" demedi, intikamımı böylece aldım.

• Her akşam, "Çok işim var, geç gelebilirim" teranelerini dinlemekten bıkmıştım.

• Hayatımda ilk kez saçımın rengini değiştirdim ve fark etmedi bile...

• Benimle ilgilenmiyordu, şimdi belki ilgisini çekerim.

• Sevişmeden önce bana iltifatlar yağdırıyor, seviştikten sonra ise beni aşağılıyordu. Bunu çoktan hak etmişti.

• Gereksiz kıskançlık triplerine dayanamıyordum. "Sağa bakma, sola bakma, o kimdi, yoksa eski sevgilin mi..." İşte, şimdi yeni bir sevgilim var...

• Karşılaştırma yapabilme imkanım olsun istedim. Oldu...

• Benim evimde, benim odamda, benim yatağımda bir başkasıyla yakaladım ve adam bana hala, "Hayatım inan, seni çok seviyorum" diyor.

• Uzun zamandır ondan şüpheleniyordum, gerçeği öğrenmeden zeytinyağı gibi üste çıkayım istedim.

• Kendime olan güvenimi yenilemek istedim, birden fazla erkek tarafından arzulanmak hiç de fena sayılmaz.

• İkide bir, "Çok şişmanladın" diyerek gerçekleri hatırlatıyordu. Oysa beni böyle de beğenenler var. Bunu ona kanıtladım!

• Tipik Türk erkeği triplerinden onca yontmama rağmen kurtulamamıştı, belki şimdi kurtulur!

• Bana acı çektirmekten zevk alıyordu, o da acı çeksin istedim.

• İşini bana tercih ediyordu.

• Annesinin eteğinden kopamadı, ben de...

• Her şeyiyle o kadar mükemmeldi ki... Çok yakışıklı, çok başarılı ve çok zengin... Bu kadarına dayanamadım!

• Meğer sevişmelerimizden zevk almıyormuş. Ve bunu bana bugüne kadar bir kere olsun belli etmedi!

• Arabasına benden daha çok önem veriyordu. Böyle bir derse ihtiyacı vardı.

• Onunla mutsuzum, bencilin tekiydi!

Hurriyet
Sponsored Links
Alt 24-01-2008, 10:35 PM   #2
Yeni Kayıt

gordionum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

gordionum has a spectacular aura aboutgordionum has a spectacular aura aboutgordionum has a spectacular aura about
Cevap: Kadınlar neden aldatır!

aldatmanın bahanesi, her iki tarafında sığındığı çok adi bir limandır. bahane üretmenin hoş tarafı yoktur.
gordionum isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 24-01-2008, 10:47 PM   #3
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

Bunların bahane olsun diye yazıldığını sanmıyorum, elbetteki aldatmak hoş bir şey değildir fakat bu maddeler aldatmaya sebep olanlar, bunlar var ise, kimin ne yapacağı belli olmaz, aldatacak karakterde ise herkes aldatır bence.
Alt 24-01-2008, 11:04 PM   #4
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Bence aldatmak kadın veya erkek olsun zayıflık ve zavallılıktır
asla kabul edilemez bişeydir amaaaa
kadını baz alalım kadın nasıl olsa evlendim diye kendini salıyorsa bütün gün mutfaktaysa üstü başı yemek kokuyorsa aldatılması kaçınılmazdır
bence bi kadın kocasını elinde tutmayı bilecek kocasının hem hem karısı hemde sevgilisi olmayı başaracak...
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 24-01-2008, 11:10 PM   #5
Super Aktif

SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Pardon ben konuyu yalnış anlamışımmm sanırım
valla ben aldatmayı zayıf lık olarak görüyorum heleki kadına hiç yakışmıyor
neden mi çünkü cennet anaların ayağı altında olduğu için sanırım..
Alt 24-01-2008, 11:34 PM   #6
Uye

KANUNİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SÜPERMEYDAN

KANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyorKANUNİ çok gurur duyuyor

İnsanın içinde varsa her şeyi yapar, kadın veya erkek fark etmez.
Alt 24-01-2008, 11:47 PM   #7
Uye

kAoSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

kAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyorkAoSs çok gurur duyuyor

aldatmanın bi bahanesi olamaz..aldatacağın insandan ayrıl napıosan yap..sevgili selinam sana bi yönden katılıorum evet insan eşini ya da sevgilisi vs. elinde tutmalı tabi ki..ama neden kadınla sınırlı ki bu..erkek de olabildiğince elinde tutmalı..genelde anaç yapılı olduğu için bayanlar bi bağlılık oluyor evet erkekler de bunu bildikleri için pek de dikkat etmiyorlar gibi gelio bana..ististalar vardır elbet..ama hep kadından beklenir kendine dikkat etmesi..bu düşünce yanlış bence..iki taraf da saygı duymalı birbirlerine..dediğin gibi kadın kendine bakmıyorsa yemek kokuyorsa vs. boşanırsın ya da ayrılırsın her neyse sona istediğini yaparsın..en azından bi ilişkide bu kadar saygı olmalı diye düşünüyorum..kadınlar için de geçerli bu erkek çok çalışıyorsa vs. oturur adam gibi konuşursun uyarırsın seni sallayan olmazsa ayrılıp istediğini yaparsın..kişisel bi görüş benimki..sadece herşey saygı çerçevesinde olmalı diye düşünüyorum ben...
kAoSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-01-2008, 12:06 AM   #8
Super Aktif

SUPERMEYDAN

Alıntı:
kAoSs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aldatmanın bi bahanesi olamaz..aldatacağın insandan ayrıl napıosan yap..sevgili selinam sana bi yönden katılıorum evet insan eşini ya da sevgilisi vs. elinde tutmalı tabi ki..ama neden kadınla sınırlı ki bu..erkek de olabildiğince elinde tutmalı..genelde anaç yapılı olduğu için bayanlar bi bağlılık oluyor evet erkekler de bunu bildikleri için pek de dikkat etmiyorlar gibi gelio bana..ististalar vardır elbet..ama hep kadından beklenir kendine dikkat etmesi..bu düşünce yanlış bence..iki taraf da saygı duymalı birbirlerine..dediğin gibi kadın kendine bakmıyorsa yemek kokuyorsa vs. boşanırsın ya da ayrılırsın her neyse sona istediğini yaparsın..en azından bi ilişkide bu kadar saygı olmalı diye düşünüyorum..kadınlar için de geçerli bu erkek çok çalışıyorsa vs. oturur adam gibi konuşursun uyarırsın seni sallayan olmazsa ayrılıp istediğini yaparsın..kişisel bi görüş benimki..sadece herşey saygı çerçevesinde olmalı diye düşünüyorum ben...
canım tabiki haklıısn ama yüzyılllardır bu değişmedi ve sanırım değişmeyecekte ben erkeğim sen bayansın bakımlı olmak zorundasın muhabbeti
sanki biizm hakkımız yokmu bakımlı erkek görmeye
Alt 25-01-2008, 12:49 AM   #9
Yeni Kayıt

gordionum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

gordionum has a spectacular aura aboutgordionum has a spectacular aura aboutgordionum has a spectacular aura about

dürüstçe elveda demek! her şeyin çirkefliğine cevap verecektir.
gordionum isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-01-2008, 12:59 AM   #10
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor

Bence aldatmanın tek bir sebebi var ; doyumsuzluk ... kadın da olsa erkek de olsa ruhunu , bedenini , cebini , cinselliğini , kimliğini yeterinde tatmin edemiyor ve hep daha fazlasının peşinde oluyor ise arayışa giriyor va aradığını da muhakkak başkasında buluyor.

Kadınlar neden aldatır ? Belki şöyle bir yaklaşım çok da mantıksız olmayabilir . kadınlar iltifatı , jestleri , sürekli sıcak kalan ilişkileri , ilgiyi ve en önemlisi her konuda DEVAMLILIĞI çok severler . İlişki anında , azıcık bile sekteye uğrasa bunlardan biri , hemen karşıdakini " değişmiş olmakla" nitelendirirler . Askisi gibi değilsin , ilgin azaldı , bakışın azaldı , konuşman azaldı vs. İşte bu durumda , dışardan gelecek kompliman oyunlarına da ( eğer kadın zayıf ise ) kapıyı kadın aralar . Eh aralık kapıdan da bir erkeğin girmesi hiç de zor değildir , yeter ki aralansın ...

Özetle , beyler DEVAMLILIĞI sağlamalı ve her daim ilk günkü gibi sevgiyi , ilgiyi , komplimanları canlı tutmalılar yoksa bu ihtimal doğabilir ( not : tekrar ediyorum ; kadın zayıf ise )
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:45 PM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8