![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Kadınlar neden aldatır!" başlıklı konu görüntüleniyor, "[quote=sahrabetis;70174]Bence aldatmanın tek bir sebebi var ; doyumsuzluk ... kadın da olsa erkek de olsa ruhunu , bedenini , cebini , cinselliğini , kimliğini yeterinde tatmin edemiyor ve hep daha ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 128 Rep: 12594 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar neden aldatır! [quote=sahrabetis;70174]Bence aldatmanın tek bir sebebi var ; doyumsuzluk ... kadın da olsa erkek de olsa ruhunu , bedenini , cebini , cinselliğini , kimliğini yeterinde tatmin edemiyor ve hep daha fazlasının peşinde oluyor ise arayışa giriyor va aradığını da muhakkak başkasında buluyor. QUOTE] sahra hanım a tamamen katlıyorum, maddiyat çok önemli bugünlerde, ekonomik sistem aileyi altüst ediyor. ekonomik başarısızlık,benzine yapılan zam dolaylı yollardan aile denen temel kuruluşu içinden vuruyor. mecburiyetten fuhuşa sürükleniyoruz, Tv deki reklamlarda satılanı almak istiyoruz hemde parasızlık, hiçbir insan kendi olduğu yerde kalmak istemez, kalamaz da ,değişmiyorum,hiç değişmedim diyen yalan söyler, herkesi ileri gitmek ister, rahat insana batar .tekdüze gelir |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar neden aldatır! Alıntı:
| |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar neden aldatır! Eğer sadece sevgili iseniz elbette olabilir ; "eyvallah " demke çok daha kolaydır . Diyelim ki evlisiniz , iki üç çocuk var hatta üstüne üstlük tek başına geçinemeyecek halde de olsun kahramanımız. E bu durumda kolay kolay " eyvallah" demeyecektir , diye düşünüyorum. Sadece çıkıyorsa , nedne olmasın ? |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar neden aldatır! başta yapılan masumane tercih hatasının bedelini, hiçte masum olmayan bir şekilde almak fikri bana yinede uygun düşmüyor. hele hele karşınızdakine mideden bağlı iseniz (sizin örneğiniz) çok şık olmamalı. sert kaçarsa bağışlayın! ekmek veren eli köpek bile ısırmaz. insan onuru her şeyden üstündür. zira insanı insan yapan onur ve erdemdir. midesini düşünerek baş eğmek insana yakışmaz. yolunda gitmeyen evlilikte, bahanelere sığınmak zayıflıktır. ve onun bedelini salt 3-5 çocuk ve mide için aldatma gibi onursuz bir hareketle ödetme yada boşluk doldurma affedilir bir insan davranışı değildir. kadın için; gider temizlikçilik yaparım, seyyar satıcılık yaparım, ayrılırım ama aldatmam. |
| | |
| | #15 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 128 Rep: 12594 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar neden aldatır! evlilikle- sevgili hayatı çok farklıdır, bekarlıkta birçok erkeğin başına herşey iyi giderken terkedilme olayı gelmiş olabilir, olmuştur da. basit bahanelerle ayrılınır, söz yüzükleri atılır çok kolay evlendikten sonra geri dönüş zordur, çocuk oyuncağı gibi değildir, kızlar da değişir erkekler de değişir. kadın artık kiminle ömrünün sonuna kadar yaşayacağını ve çocuk sahibi olacağına karar vermiştir. |
| | |
| | #16 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar neden aldatır! Alıntı:
| |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 210 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar neden aldatır! sakın, sakın ben, siz ve o diye olayı kişiselleştirdiğimi sanmayınız. sizi anladım ben lütfen!tartıştığımız toplumda olan bir şeyin irdelenmesi. siz bu varsa olabilir demiyor ve tasvip etmiyorsunuz. bunun olması olayı tetikleyebilir diyorsunuz. onu anladım. bende diyorum ki ona rağmen hoş olmaz. aldatma insani bir olay değildir. |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar neden aldatır! Peki , anladım . Yanlış anladığım için özür dilemri . İyi forumlar diliyorum :) |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kadınlar neden aldatır! bahane ne olursa olsun birini (erkek veya kadın) aldatmak çok çirkin ve affedilmeyecek birşey bence maleesef günümüzde butür olayları görsekte bence bunların bahaneleri yok kendileri üretiyor. bir kadın aldatıyorsa bunun kendi kişiliğinde özünde problem vardır Allah kimseye vermesin bölesini |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar neden aldatır! KADINLAR NEDEN ALDATIR? bir kadının hem kocası hemde sevgilisi yurtdişina çıkmiş.kocası karısına mesaj çekip"istediğin özel bir marka parfüm varmı?"diye sormuş. sevgilisi ise arayıp"sana en sevdiğin kokudan aldım." demiş ![]() |
| | |
| | |