![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Platonik aşkım :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hani hepimizin hayran olduğu ve çocukluğundan beri hayallerini süsleyen biri vardır ya ; ben de benim takdir ettiğim ve hatta neredeyse onüç yaşından beri platonik aşk beslediğim kişiyi eklemek istedim ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Platonik aşkım :) Hani hepimizin hayran olduğu ve çocukluğundan beri hayallerini süsleyen biri vardır ya ; ben de benim takdir ettiğim ve hatta neredeyse onüç yaşından beri platonik aşk beslediğim kişiyi eklemek istedim . Bir yerde boynuma borç değil mi ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Platonik aşkım :) Nıye nefret ettımkı sımdı bırden bıre ben Rutkay Azız' den ?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Platonik aşkım :) Sen , kendinden yakışıklıları sevmiyorsun ya sevgili arkadaşım , ondandır ;) |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Platonik aşkım :) Benimde var dı platonik aşkım tarık akan en büyük aşkımdı benim ![]() |
| | |
| | #5 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Platonik aşkım :) kuzenimin lisedeki bi arkadasına asıktım bende benden tam 11-12 yas büyüktü ama amerikan subaylarına benziodu o her geldiğinde ben onun yanına giderdim en son bi kolejde yüzme öğretmenliği yaptıgını duymustum :) |
| | |
| | |