FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Kadınlar Kulübü

kadınların aldatma sebepleri

Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "kadınların aldatma sebepleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "İşte kadınların aldatma sebepleri: • Aslında beni hiç sevmemiş... • Meğer beni aldatıyormuş! • Son zamanlarda bana kötü davranıyordu. • En yakın kız arkadaşıma kur yaparken yakaladım. • Bana, göğüslerimin ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-01-2008, 11:40 PM   #1
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

gökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli birigökhan26 gözlemlemek için görkemli biri
kadınların aldatma sebepleri

İşte kadınların aldatma sebepleri:

• Aslında beni hiç sevmemiş...
• Meğer beni aldatıyormuş!
• Son zamanlarda bana kötü davranıyordu.
• En yakın kız arkadaşıma kur yaparken yakaladım.
• Bana, göğüslerimin küçük olduğunu söylüyordu.
• Bir gün olsun bana "Seni seviyorum" demedi, intikamımı böylece aldım.
• Her akşam, "Çok işim var, geç gelebilirim" teranelerini dinlemekten bıkmıştım.
• Hayatımda ilk kez saçımın rengini değiştirdim ve fark etmedi bile...
• Benimle ilgilenmiyordu, şimdi belki ilgisini çekerim.
• Sevişmeden önce bana iltifatlar yağdırıyor, seviştikten sonra ise beni aşağılıyordu. Bunu çoktan hak etmişti.
• Gereksiz kıskançlık triplerine dayanamıyordum. "Sağa bakma, sola bakma, o kimdi, yoksa eski sevgilin mi..." İşte, şimdi yeni bir sevgilim var...
• Karşılaştırma yapabilme imkanım olsun istedim. Oldu...
• Benim evimde, benim odamda, benim yatağımda bir başkasıyla yakaladım ve adam bana hala, "Hayatım inan, seni çok seviyorum" diyor.
• Uzun zamandır ondan şüpheleniyordum, gerçeği öğrenmeden zeytinyağı gibi üste çıkayım istedim.
• Kendime olan güvenimi yenilemek istedim, birden fazla erkek tarafından arzulanmak hiç de fena sayılmaz.
• İkide bir, "Çok şişmanladın" diyerek gerçekleri hatırlatıyordu. Oysa beni böyle de beğenenler var. Bunu ona kanıtladım!
• Tipik Türk erkeği triplerinden onca yontmama rağmen kurtulamamıştı, belki şimdi kurtulur!
• Bana acı çektirmekten zevk alıyordu, o da acı çeksin istedim.
• İşini bana tercih ediyordu.
• Annesinin eteğinden kopamadı, ben de...
• Her şeyiyle o kadar mükemmeldi ki... Çok yakışıklı, çok başarılı ve çok zengin... Bu kadarına dayanamadım!
• Meğer sevişmelerimizden zevk almıyormuş. Ve bunu bana bugüne kadar bir kere olsun belli etmedi!
• Arabasına benden daha çok önem veriyordu. Böyle bir derse ihtiyacı vardı.
• Onunla mutsuzum, bencilin tekiydi! alıntı
gökhan26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 15-01-2008, 11:51 PM   #2
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor
Cevap: kadınların aldatma sebepleri

Meğer ne çok sebep varmış :) Bana kalırsa içlerinde birkaç tanesi diğerlerine göre mantıklı sayılabilir ;

İşini bana tercih ediyordu.

Her akşam, "Çok işim var, geç gelebilirim" teranelerini dinlemekten bıkmıştım.

Meğer beni aldatıyormuş!

Son zamanlarda bana kötü davranıyordu.

En yakın kız arkadaşıma kur yaparken yakaladım.

Bunlar da bahane olamaz elbette ama diğerleri bana hiç de mantıklı gelmedi ama eminim yazanların bir bildikleri vardır . Emeğinize sağlık Gökhan Bey :)

Konu sahrabetis tarafından (15-01-2008 Saat 11:55 PM ) değiştirilmiştir..
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil