![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Garip Ama cevapsız sorular" başlıklı konu görüntüleniyor, "Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz? * Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir? * Neden insanlar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Garip Ama cevapsız sorular Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz? * Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir? * Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar? * Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altıncı sinifta bir anda "hocam" diye seslenmeye baslarlar? * Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda; "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez? * Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir? * Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız * Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor... * Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir? * Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir? * Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur? * Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur? * Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra"kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur? * Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru görmüsler midir? * Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün olduğunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir? * Neden futbol takimi olan Ajax"Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? * Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Garip Ama cevapsız sorular Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir? buna cok guldum |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Garip Ama cevapsız sorular geçekten çok garip sorular ve inanılması çok zor sanırım birilerinin cevapları bulması gerek diyorum |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Garip Ama cevapsız sorular Çoğuna cevap bulabilirim ama uykum geldi saat 04.00 olmuş yaaaa!Belki uyanınca görüşürüz. |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Garip Ama cevapsız sorular |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Garip Ama cevapsız sorular tamam bekliyorum hadi bakalım....DEMİŞİN SELİNAMM BAK CEEVAPLIYOM.. Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz? ----BENCİLİKTEN ÇÜNKÜ O OTOBÜSÜN KOLTUK PARASINI BİZ ÖDEDİK PYLAŞMAYI BİLMİYORUZ.. * Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir? ----kOMPLEKSTEN DEĞİLDE BİRİLERİNİN GÖZÜ HEP TÜRKİYEDE MALUM..kAPAN VARSA VAKİTLİ GERİ ALALIM DİYE * Neden insanlar birbirlerine sarilinca saga-sola sallanirlar? ----DEPREME DAYANIKLILIK TESTİ.KAÇ SANİYE SALLANINCA HALA AYAKTAYIZ. * Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene "ögretmenim" diye seslenirken altıncı sinifta bir anda "hocam" diye seslenmeye baslarlar? ----HEKESİN SEBEBİNİ BİLMEM AMA İLKÖĞRETİM 1.SINIFTA ÖĞRETMENE ABLA DEMİŞTİM'KIZIM BANA ÖĞRETMENİM DİYECEKSİN.DERKENDE PARMAK KALDIR'DEMİŞTİ.6.SINIFTA HALA ÖĞRETMENİM DİYORDUM.BUDEFADA''BÜYÜK SINIFTASIN 'HOCAM'DE DEDİ.BEN SÖZDİNLEYEN BİR ÖĞRENCİYDİM:) * Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda; "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez? ----BAK İŞTE BUNU BİLMİYORUM.KIZIMDA SORUYO AMA.M.E.B.'E TOPLU BİR DİLEKÇE Mİ VERSEK.... * Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir? ----NEKADAR ALÇAKTA OLURSAN KAFANA YAĞMUR OKADAR GEÇ DÜŞER AKILLIM.... * Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlarız ----BOŞ VER BU YAZIYI YANDAKİ ESNAFTAN ALIŞVERİŞİNİ YAP.BEKLEMEYİ HİÇ SEVMEM. * Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor... * Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen baska milletler var midir? ----PAS.GÖBEKTE ATAMAYI DA BECERERMEM ZATEN:) * Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde "inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir? ----Bİ ONUNLA KALSA İYİ.ANLAMSIZ OKADAR KONUŞAN VAR Kİ? * Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur? * Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur? ----ARABAMI YENİ SATTIM:::( DOLMUŞLARLADA YENİ TANIŞIYOM.BUNU BİLMİYODUM BAK. * Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra"kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur? ----BEN!!! * Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru görmüsler midir? ----Dİ İM YA!.... YA BORU ÇOK KALINSA.Bİ DE ŞİMDİ PLASTİK BORULAR VAR.ONLARDAN HİÇ Tİ SESİ ÇIKMAZ.. * Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün olduğunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir? ---G.A.G.2TA YOK MU BUNUN CEVABI? * Neden futbol takimi olan Ajax"Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? ---TEMİZLİK ÜRÜNÜ KONUŞAMIYO Kİ DÜZELTSİN.. * Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde"arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir? ----HİÇ ÖYLE İLAN GÖRMEDİM İNAN... ÇOĞUNU CEVAPLADIM YANLIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNEN VARSA DÜZELTSİN. AMA BAK SELİNAMM OKADAR UĞRAŞTIM CEVAPLADIM Bİ DE''HİÇ İŞİN GÜCÜN YOK MU? SAÇMA SAPAN SORULARLA UĞRAŞMIŞIN''DE VARYA!.......... |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Garip Ama cevapsız sorular canım dermiyim hiç öyle bişeyyyyyyyyy ![]() Konu Selinamm tarafından (30-12-2007 Saat 04:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |