![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Sevmek mi istersin sevilmekmi" başlıklı konu görüntüleniyor, "ama sadece birini seçme hakkımız olsaydı :) yada 0,5 sevmek 0,5 sevilmek :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Sevmek mi istersin sevilmekmi hem sevmekten hem sevilmekten nasibini fazlasıyla almış biriyim,ama asla iki değeride aynı aşkın içinde barındıramadım,hatta çoğumuz başaramamışızdır,bu birçeşit doğal kanun haline gelmiş gibi insan hayatında(istisnalar hariç) ve sonucuda hep mutluluk kıtlığı. bu veriler altında diyebilirimki ya öğretmen yalan söylüyor,yada biz sevgi benciliyiz. |
| | |
| | #13 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sevmek mi istersin sevilmekmi serkan altay haklısın arkadaşım ama ne yazıkki bu böyle hanği aşk sorunsuz geçiyorki ben görmedim sanırım kimsde göremeyecek |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |