![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER" başlıklı konu görüntüleniyor, "KARSINIZDAKİ İNSANIN SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER YÜZDE KAC MESALA¿¿..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER KARSINIZDAKİ İNSANIN SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER YÜZDE KAC MESALA¿¿ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER Rutkay Aziz' e boşuna aşık olmadım :) Ses tonu inanılmaz etkiler beni . Hele de düzgün bir Türkçe , akıllı konuşmalar bunu destekliyor ise :) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER NASL BI SES TONU OLMALI PEKI KISIK INCE KALIN ¿¿ |
| | |
| | #5 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER kadife gibi yumuşacık ve sıacık bir sese kim dayanır şiir dinler gibi hissetmeli insan kendisini
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER bı yerde okumustum ksık sesle konusan ınsan daha etkılı oluomus karsısındakı ınsan onu duyabılmek ıcın butun dıkkatını ona verırmıs mantıklı geldı bana |
| | |
| | #7 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER evet doğru ama artık bu da işe yaramıyor ne yazık ki bizim evde hep bağrılır da
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Banned | Cevap: SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER Benim içimi okşuyorsa ben etkilenirim.Tabi insanın fiziksel görünümü ile sesi arasında orantı olması gerekiyor diye düşünüyorum.... |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER evet kımısı ırı yarı oluo sesıde ıncecık olunca cok komık oluo |
| | |
| | #10 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 139 Rep: 13697 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SES TONU SİZİ NE KADAR ETKİLER valla güzel bi ses tonu beni çok etkiler. deniz kıyısında esen tatlı bir meltem gibi gelir bana konuşmaları |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |