![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "KİME BENZİYOSUNUZ" başlıklı konu görüntüleniyor, "ınsanlar cift yaratılmıs derlerya . cevrenizdekıler sizi hangi ünlüye benzetıyolar mesala beni sürekli TOM CRUSE a benzetırler hatda bu ılgıden de sıkılırım c u zaman..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KİME BENZİYOSUNUZ ınsanlar cift yaratılmıs derlerya . cevrenizdekıler sizi hangi ünlüye benzetıyolar mesala beni sürekli TOM CRUSE a benzetırler hatda bu ılgıden de sıkılırım c u zaman ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ cahıllımı bagıslayında resımlerını nasıl gorcez yenı uyeyım ya beceremedım ![]() |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ valla ben senın gusellıhıne benzetme bulamadım kusura bakma ![]() ama sheytanla uzaktan yakından alakan yok |
| | |
| | #6 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ sheytan sevgilimin bana taktıgı lakap zaten aslında ben meleq o sheytan dı fakat bazı olaylar karsısında sundugum seytanca fikirler lakap değişimi yaptırdı aramızda :) |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ içimden konuyu soyle degıstırmek gelio SHEYTAN KIME BENZIO dıye ![]() ben serkana jkatılmıorum sen ıden daha guselsın dermısım![]() |
| | |
| | #10 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ bu benzetilmek olayıondan çok dertliyim.sadece bir ünlüye benzetseler tamam ama insan herkezede benzetilmezki kardeşim. eme ilk benzetilmemde bodrumda çarşıda bi abla benden imzalı resim bile istemişti hemde kime atena grubundan gökhana benzetmiş beni yuh be kardeşim başka adammı kalmadı. sonra askerdeyken komutanım bana havuç demeye başladı onada benziyormuşum. dahada çok kişilere benzetildim ama yaz yaz bitmez.
__________________ Sekerat-ı Mevt |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |