![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "KİME BENZİYOSUNUZ" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: toprak81 ´isimli üyeden Alıntı ınsanlar cift yaratılmıs derlerya . cevrenizdekıler sizi hangi ünlüye benzetıyolar mesala beni sürekli TOM CRUSE a benzetırler hatda bu ılgıden de sıkılırım c u zaman ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #42 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ galıba een cok da ısmın benzıyo:) |
| | |
| | #43 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ Alıntı: ayrıca serkan abi şimdi söliince düşündüm de hakkaten benziosun athena gökana bee ![]()
__________________ living is easy with eyes closed... | |
| | |
| | #44 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ ben benzetmiyorum ama arkadaşlar sibel canı anımsattığımı söylerler okulda |
| | |
| | #45 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ ooooooooo yeldaa o zaman bayağı güzelsin hadi bakalım bennce sen bi kez daha dene şansını ne dersin anladın sanırım:))))) |
| | |
| | #46 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ kime bilmiyorum fakat neşeli olduğumu herkes söyler ve bilir..
__________________ Cesaretin yoksa binmeye .. izle ve dinle .. |
| | |
| | #47 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ Beni kimseye benzetmiyorlar, hem ben neden başkalarına benzeyeyim ki ya da benzesemde övüneyim, yani başkaları bana benzesin ![]() Hem ben tekim benden başka bulur isem yaşatmam ki ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #48 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ onairci seni nedençok sevdiğimi şimdi anladım kusum:) |
| | |
| | #49 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ banada herkes artist diyo ama....ozellikle birine benzetmedier :)))) |
| | |
| | #50 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |