![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "KİME BENZİYOSUNUZ" başlıklı konu görüntüleniyor, "-lütfen bi imza athena gökhan :) -ya ben gökhan değilim kardeşim benim adım serkan -tamam o zaman lütfen bir imza athena serkan -tövbe tövbe.. :p..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ -lütfen bi imza athena gökhan :) -ya ben gökhan değilim kardeşim benim adım serkan -tamam o zaman lütfen bir imza athena serkan -tövbe tövbe.. :p |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ Alıntı:
![]()
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ aynı dertte bende de var gecen bırı yolumu kestı vedat nbr nerdesın yahu dıo ben vedat degılım dıorum bırak ya dalga gecme dıo ınandırana kadar adamı anam agladı valla serkan sen yıne unlu bırıne benzetılmısın adam benı vedata bensettı ya:( |
| | |
| | #15 |
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ sıradan bı vatandaş ünlü biri değil |
| | |
| | #16 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ benım en yakın arkadaşım beni catherine zeta jones e benzetiyormuş... ![]() ![]() |
| | |
| | #17 |
Rep Gücü: 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ TANISABILIRMIYIZ ![]() ![]() ![]() ![]() BIDE yenı actıhım neyıne bahse gırersın konusuna cvp yazarmısın ilgınc cevapların var |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ |
| | |
| | #20 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: SİVAS MERKEZ Yaş: 31
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: KİME BENZİYOSUNUZ kımseye benzetılmedım bugune kadar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |