![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Kadın erkeğinin eline su döker mi ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadın erkeğinin eline su döker mi ? Evet yorumlarınızı bekliyorum......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kadın erkeğinin eline su döker mi ? Evet yorumlarınızı bekliyorum... ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: SİNOP
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8861 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın erkeğinin eline su döker mi ? Güzel konu doğangüneş ama duruma bağlı dökersede dikkatli dökse iyi olur malum sert erkekler var :)))
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın erkeğinin eline su döker mi ? afedersiniz ben soruyu tam anlamadım,mecazi anlamda mı eline su dökmek yani?? |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kadın erkeğinin eline su döker mi ? |
| | |
| | #5 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın erkeğinin eline su döker mi ? Hem mecazi hem gerçek anlamda yorum olabilir arkadaşlar.Ortaya daha ilginç cevaplar çıkar işte... ![]()
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kadın erkeğinin eline su döker mi ? bulaşıklara bile suyu dökemiyorlar hep yardım istiyorlar. elimize suyu nasıl döksünler |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadın erkeğinin eline su döker mi ? İki kişiyi karşılaştırırken daha beceriksiz ,daha sakar ,daha az zeki olanı için( konu başlığı artar)eline su dökemez deriz dimi?Buna göre hemen hemen tüm başlıklarda erkek kadının eline su dökemez.İstisnalar kaideyi bozmaz ama |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |