![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Sütyeninde para taşıyan kadınlar!" başlıklı konu görüntüleniyor, "küçükken anneannemde gördüğüm olay. uzunca bir süre tüm kadınların paralarını oraya koyduklarını sandım. Taki cüzdan ve çanta olayını farkedene kadar...Sonra sorun büyüdü ve bende cevapsız bi davanış biçimi olarak kaldı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Sütyeninde para taşıyan kadınlar! küçükken anneannemde gördüğüm olay. uzunca bir süre tüm kadınların paralarını oraya koyduklarını sandım. Taki cüzdan ve çanta olayını farkedene kadar...Sonra sorun büyüdü ve bende cevapsız bi davanış biçimi olarak kaldı ve hala da anlayamadım.... Neden böyle yaparlardı sizce...? benim ilk cevabım yada varsayımım! para onun..Onu ordan ancak kendi dısında kocası alabilir.. olabilirmi? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 112 Rep: 11097 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sütyeninde para taşıyan kadınlar! Bende rahmetlı nenemden gormus ıdım bunu:) Bence zula olarak kullanılıyor ıdı :)
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Sütyeninde para taşıyan kadınlar! ya o diilde düşünün çok zengin bir kadın! 5 beden büyük sütyen kullanmak zorunda kalacak. :))))))))))) |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Sütyeninde para taşıyan kadınlar! bide kapkaçtan daha tehlikeli bence; tahrik unsuruda hani... sütçü geliyor daldır elini içeri, sucu geliyor daldır elini içeri, sokak satıcı geliyor daldır. abazan bi adam nasıl dayanır, yada bir, iki dayanır eee üçüncü de kumbaraya saldırır.... :))))))))) |
| | |
| | #5 | |
| Banned | Cevap: Sütyeninde para taşıyan kadınlar! Alıntı:
![]() ![]() | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Sütyeninde para taşıyan kadınlar! arkadaşım sana hitap etmek zorundamı her konu? sevmediğin konuyu es geç ve ltf herkesi kırma boyutunda olan hareketleri terk et! biraz önce baby face şimdi ben... agresif ötesi olmaya başladı hareketlerin. tmm hepimizin sorunları var. ama bunların çözümü kalp kırmak mı ? senden çok rica ediyorum sinirin yatışana dek ileti yazma. lütfen ya |
| | |
| | #7 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Sütyeninde para taşıyan kadınlar! anneannenden bahsediosun :ssss |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: Sütyeninde para taşıyan kadınlar! evetttt. dedemede çok kızıyom şimdi ya... şimdi olsa ben müdahale ederdim. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar nerdende bulursunuz bu konları.................. Ben nenelerimden görmedim bu olayı o yüzden hiç aklıma gelmedi neden? Düşündüm neden ki ? diye bir cevap bulamadım. Ama birden beynimde bir ampul yandı, bir komşum vardı o kocasından sakladığı paraları, bana getirir saklamam için lazım olursa benden alırdı. Ve o hemcinsimin bana para verirken yaptığı hareket tıpkı senin babaannen gibi. aklıma geldi zula etmek için yapıyordu. Tabi biriktirmek için değil, yoksa düşünemiyorum kadının üst tarafını............. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |