![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "eski bir deyiş" başlıklı konu görüntüleniyor, "İster sevgilinizi öpüyor, istermüşteriye hizmet ediyor olun, O andayaptığınızdan en iyi sonucu almak için çalışın. Bu bir eski bir deyiş sizinle paylaşmak istedim ve aynen katılıyorum. Ya siz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | İster sevgilinizi öpüyor, istermüşteriye hizmet ediyor olun, O andayaptığınızdan en iyi sonucu almak için çalışın. Bu bir eski bir deyiş sizinle paylaşmak istedim ve aynen katılıyorum. Ya siz? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: eski bir deyiş Bilmiyorum belki katmak istediği mana olarak hak veririm ama karşı çıkacağım nokta şu olur. Bu iki olayı aynı seviyede görmek hatadır. Ne demek sevgiliniz ile öpüşmek yada bunu iş olarak yapmak... Ama biliyorum ki atalarımız bunu başka manada kullanmak için söylemişlerdir. Buna bakarsanız babamın da buna benzer kullandığı bir laf var. Her işi öğren fahişeliği bile ama fahişelii geri unut. Bunun gibi bir özdeyiş olmuş yukarıda yazılan |
| | |
| | #3 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: eski bir deyiş aşk duygusallık (maneviyat) ve iş (maddiyat) uyuşmamış! ama yaptığın her şey candan ve isteyerek, riyasız ile katıksız yapılmalımı anlamındaysa? çok hoş ve katılırım bu fikre... Konu postacı tarafından (15-11-2007 Saat 12:49 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: eski bir deyiş |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: eski bir deyiş kesinlikle diyebilirimki bu sözün orjinali böyle değildir ama foruma halka açık indirgenmiş hali olabilir.yapılan yorumlara katılmakla beraber dikkat çekmek istediğim başka bir boyutta şudur.deyişin içinde geçen (en iyi sonucu almak için çalışın)cümlesi beni rahatsız etti,zira ben bi sonuç almak için sevgilimi öpmem.yani karşılık beklemeden öperim bu birtür paylaşım gibidir.ama iş için aynı şeyleri söyleyemem çünkü işi karşılığını daha iyi almak için daha iyi yaparız.yani yorumlara bu pencereden baktığımızdada aynı sonuş çıkıyor iş aşk aynı kefede değerlendirilmemeli.saygılar
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |