FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Kadınlar Kulübü

ev kadınları

Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "ev kadınları" başlıklı konu görüntüleniyor, "selam kıymetli ev kadınları,konuya kestirme bir giriş yapayım uzatmadan. ben bir mobilya ustasıyım, yaptığımız işlerin çoğunun parasını erkelerden alsakta,işimizle memnun etmemiz gereken sizlersiniz. ne demişler(daha fazlasını istemeyen kadın yoktur)bu yüzden ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-10-2007, 05:41 PM   #1
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Unknown ev kadınları

selam kıymetli ev kadınları,konuya kestirme bir giriş yapayım uzatmadan.

ben bir mobilya ustasıyım, yaptığımız işlerin çoğunun parasını erkelerden alsakta,işimizle memnun etmemiz gereken sizlersiniz.

ne demişler(daha fazlasını istemeyen kadın yoktur)bu yüzden özellikle mobilya piyasasında her daim yenilikçi ve modern olmak şarttır,bir anlamdada kadın için zamanın gereksinimlerini,estetikle birleştirip sunmak,hem o ev kadınına verdiğimiz kıymetin anlaşılması,hemde müşteri potansiyelimizin artmasına vesile olur.

bu iş için büyük firmalar,genellikle kadın iç mimarlardan yardım alırlar.ama tam olarak tüm ev kadınlarına hitap edebiliyorlarmı,malum herkezin zevki farklıdır.

sizden beklediğim tavsiyeler çoğunlukla bu yönde.mesela;hiç mutfağınıza girip güzel ama;şöyle birşeyde olsaydı,daha iyi olurdu dedinizmi,veya aklınıza gelen,kullanım alanı açısından olsun,estetik açıdan olsun,mobilya hakkında,olmasını istediğiniz,bir yenilik,bir ek fonksiyon,veya yer değişikliği gibi,fikirleriniz varmı.

yorum ve tavsiyeleriniz için şididen teşekkür ederim.saygılar
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 31-10-2007, 10:18 PM   #2
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

keçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoş
Cevap: ev kadınları

serkan yazını yeni gördüm. neden bu kadar ilgilendim. BEN MUTFAK DOLABIMI YENİ YAPTIRDIM. AMA HİÇ İSTEDİĞİM GİBİ OLMADI. çİZDİM ELİNE VERDİM TAMAM ABLA DEDİLER. Ben evde yokken takmışlar tabi sökülecek onada itiraz etmedi sevgili ustam tamam söker senin istediğini yaparız. Bir dünya para verilen emek ve sonuç bir hiç.Bu arada iki ay oldu gelip söküp yenisini takacak. Bilgisayarda çizim yapabilmek gibi bir lüksüm olsaydı sana neden olmadığını gösterirdim ama malesef öyle bir yeteneğim yok. şimdi birde sen müşteri memnuniyetinden bahsediyorsun. Şimdi sen dersin ki herkesi aynı kefeye koyamazsın! mobilya ustası sana ne deyim ki?
keçi kız isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 31-10-2007, 10:53 PM   #3
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder

öncelikle yorumun için teşekkür ederim.ve üzüldüm mutfak dolabının istediği gibi olmayışına.şimdi işten geldim,bi müşterime gömme dolap yapıyorum yarın öbür gün biter,herşey güzel hoş da adam kalkıp benden dolaba silah saklamak için gizli bir bölme istemezmi,hayır diyemeyiz malum müşteri memnuniyeti ne derse yapıcaz,bütün ölçülerim değişti.inan bu bana müşterilerden gelen isteklerden en basitiydi,daha neleri var.ama hiç olmaz yapamam demedim tabi çok abest olanlar hariç.biz genelde ürün yapımı bittikten sonra müşteriyi getirip fikrini sorarız nasıl olmuş diye beyenirse tamam değişiklik isterse hallederiz,ama ne yapıcaksak atölyede yaparız çünkü evde ne kadar az vakit geçirirsek hem bizim işimiz için hem ev halkının rahatı için en iyisi bu.
sana diyebileceğim bir tek şey hatta temenni umarım paranın tamamını vermemişsindir.vermediysen eğer ustanı parayı vermemekle veya ne kadar geç takarsa o kadar paranın eline geç geleceğiyle tehdit et.hemen bi sonuç alırsın tavsiye sadece.ama tabi eşinizin muhattap olması lazım.saygılar.
Alt 11-11-2007, 10:34 PM   #4
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

keçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoşkeçi kız sadece gerçekten hoş

Malesef parası peşin verildi.Tabiki eşim muhatap oluyor.Neyse sana iş hayatında başarılar dilerim iyi niyet ve özveri her meslekte başarı getirir.Bşarıların senin olması dileğiyle
keçi kız isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil