![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Mutluluğunuz için neler yapabilir siniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mutlu bir hayat sürmek herkesin arzusudur.Fakat siz mutlu olabilmek için gerçekten yeterli gayreti gösteriyor musunuz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Nerden: Eskisehir Yaş: 20
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 243 ![]() ![]() ![]() | Mutlu bir hayat sürmek herkesin arzusudur.Fakat siz mutlu olabilmek için gerçekten yeterli gayreti gösteriyor musunuz?
__________________ TUM PAYLASIMLARIMA BURADAN ULASABILIRSINIZ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Mutluluğunuz için neler yapabilir siniz? Enfes bir konu bulmuşsunuz Zeynep Hn. . Konuyu görünce hemen yazmak istedim ; ben "mutluluk" kavr***** çok inanan birisi değilim açıkcası , bana göre "mutlu an"lar vardır . Dediğiniz gibi , bu "mutlu an"ları çoğaltabilmek ve gayrte etmek lazım ve başarıp başaramadığımız da az çok ortada . Ben eğer "huzurlu" isem , bunu başarabildiğimden dolayıdır çünkü bana göre mutlu olmayı başaramayan insanlar iç dünyalarında da dışa vurumlarında da hep huzursuzdurlar . Bir insan çok uzun süre rol yapamaz ; mutluymuş gibi davranmak ise bir sanattır ve bunu da kimse başaramaz . O yüzden , mutlu olmak için öncelikle kendimizi çok iyi tanımalı , nelerin bizi mutlu ettiğini iyi teşhis etmeli ve hayata ona göre yaklaşmalıyız . Elimizdekilerle mutlu olmayı başarmak ise bana göre bir erdemdir . Ailesi sağlıklı , maddi imkanı yerinde , sosyal itibarı oturmuş kişilerin bile bir şekilde kendilerini huzursuz ettiklerine ister istemez şahit oluyoruz . Demekki , öncelikle "mutlu an" ları yakalayabilme sanatı kişinin kendi içdünyasında yaşanıyor . Dilerim ki , dış etkenlerin getirdiği "mutsuzlulara" karşı dirençli olabilmemiz için , hepimiz öncelikle kendimizi huzurlu ve mutlu kılabiliriz . Tekrar bu konu için teşekkürler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |