FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Supermeydan Kadın > Kadınlar Kulübü

Mutluluğunuz için neler yapabilir siniz?

Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Mutluluğunuz için neler yapabilir siniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Mutlu bir hayat sürmek herkesin arzusudur.Fakat siz mutlu olabilmek için gerçekten yeterli gayreti gösteriyor musunuz?..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-10-2007, 10:55 AM   #1
Yeni Kayıt
Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez.

Blog Mesajları: 4
ZeyNeP has a spectacular aura aboutZeyNeP has a spectacular aura aboutZeyNeP has a spectacular aura about
Unknown Mutluluğunuz için neler yapabilir siniz?

Mutlu bir hayat sürmek herkesin arzusudur.Fakat siz mutlu olabilmek için gerçekten yeterli gayreti gösteriyor musunuz?
ZeyNeP isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 17-10-2007, 11:31 AM   #2
Aktif Uye
yaşadıklarımdan öğrendiğim birşey var .. o da SENsin...

sahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyorsahrabetis çok gurur duyuyor
Cevap: Mutluluğunuz için neler yapabilir siniz?

Enfes bir konu bulmuşsunuz Zeynep Hn. . Konuyu görünce hemen yazmak istedim ; ben "mutluluk" kavr***** çok inanan birisi değilim açıkcası , bana göre "mutlu an"lar vardır . Dediğiniz gibi , bu "mutlu an"ları çoğaltabilmek ve gayrte etmek lazım ve başarıp başaramadığımız da az çok ortada . Ben eğer "huzurlu" isem , bunu başarabildiğimden dolayıdır çünkü bana göre mutlu olmayı başaramayan insanlar iç dünyalarında da dışa vurumlarında da hep huzursuzdurlar .

Bir insan çok uzun süre rol yapamaz ; mutluymuş gibi davranmak ise bir sanattır ve bunu da kimse başaramaz . O yüzden , mutlu olmak için öncelikle kendimizi çok iyi tanımalı , nelerin bizi mutlu ettiğini iyi teşhis etmeli ve hayata ona göre yaklaşmalıyız .

Elimizdekilerle mutlu olmayı başarmak ise bana göre bir erdemdir . Ailesi sağlıklı , maddi imkanı yerinde , sosyal itibarı oturmuş kişilerin bile bir şekilde kendilerini huzursuz ettiklerine ister istemez şahit oluyoruz . Demekki , öncelikle "mutlu an" ları yakalayabilme sanatı kişinin kendi içdünyasında yaşanıyor . Dilerim ki , dış etkenlerin getirdiği "mutsuzlulara" karşı dirençli olabilmemiz için , hepimiz öncelikle kendimizi huzurlu ve mutlu kılabiliriz .

Tekrar bu konu için teşekkürler
sahrabetis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil