![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI?" başlıklı konu görüntüleniyor, "BAYANLARIN en güvendiği kozmetik(MAKYAJ MARKASI) nedir bilmek isterim doğrusu..."
| Anketimiz: En güvendiğiniz MAKYAJ MALZEMESİ ÜRETEN marka? | |||
| AVON | | 4 | 21,05% |
| MAX FACTOR | | 5 | 26,32% |
| ORİFLAME | | 1 | 5,26% |
| LOREAL | | 7 | 36,84% |
| CATHERİNA ARLEY | | 2 | 10,53% |
| MAYBELLİNE | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | BAYANLARIN en güvendiği kozmetik(MAKYAJ MARKASI) nedir bilmek isterim doğrusu |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? ben textilde çalıştığım için biliyorum yani bayan çok işyerimizde. biraz dikkatli biriyim her açıdan kadınları incelemek huyum vardır tabi sapıkça değil. oradan gözüme çarpan bir detay hanımlar son zamanlarda avon markalı kozmatik ürünlerini kullanıyorlar.yine dikkatimi çeken birşeydaha,bu hanımlardan evli olanlar aynı zamanda eşlerinede bu markanın erkekler için olanlarından alıyorlar bu bağlamda aslında günümüz erkeleride kozmatik ürünü kullanıyorlar.şahsen ben sadece rolon ve parfüm ve dudak nemlendiricisi kullanıyorum kozmatik olarak zaten başkada ne kullanıcazki.yani erkelerede sormak makbul olur bu soruyu.saygılar |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? :)))) gözlemlerinde haklısın.Bu arada AVON en büyük doğrudan satış yapan kozmetik markasıdır.Bu şirketin bayan Ceosu EN FAZLA MAAŞ ALAN kadınların listesinde yer alıyordu bir aralar.Erkekler için ürünleride var tabii.Senin kullandığın ürünleri bende kullanıyorum.Fazlasınıda kullanıyorum hatta.Ben şahsi fikrimi ve nedenlerini yeterli düzyde fikir oluştuğunda açıklayacağım... saygılar |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? CATHERİNA ARLEY en iyisi diye duydum ama biras tuzlu bizim makyaj delisi arkadaslar kullanıyorlar benimde maskaram,göz kalemim,rujum ve allığım CATHERİNA ARLEY'den ama hepsini annem aldı o yüsden kaç para oldugunu bilmiorum makyaj için hiç para harcamadım :) |
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Rep Gücü: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? en iyisi kesinlikle "max factor" tabiki bu ankette en iyisi.yoksa "m.a.c." die bir marka var. süper bir marka.filmler için özellikle ameraika da tek kullanılan marka. ben alırsam sedece m.factor alıyorum pahalı ama gerekli.Avon da oriflame de çalıştım.(içlerinde çalıştım)kesinlikle kullanmayın derim.eğer cildinizin yedek parçası yoksa sakın böyle ucuz uyduruk şeyler kullanmayın.
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? Avon bir defa kapıdan satış yapan ve bence tek kelime ile kullanımı risk olan bir ürün. Burada sadece bayanlar ,çin markaları koymuşsunuz ama daha fazla seçenek de eklenebilinirdi bence. Mesela bir Christina Dior veya FA hatta Versace burada göremediğim diğer ürünler. Bu arada ben mesela konularda eğer parfüm olacaksa " Chrome Azzaro " deo ise AXE kullanırım. Roll on kullanmam yerine daha etkili olan Deotok kullanıyorum. |
| | |
| | #7 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? Avon,MaXFACTOR,Oriflame,Loreal,Maybelline,Vichy çin malı değil dünyaca ünlü markalardır impexcim.Bugün bir çin malının fiyatı 1 milyondan başlıyor.ama bu markalarda 20-30 milyondan başlıyor en ucuz kozmetik ve dudak uçuklutucak fiyatlaa kadar gidiyor.Çünkü ürettikleri ürün kaliteli,güvenilir,alerji yapmayan,kalıcı,dandik olmayan mallar.
__________________ |
| | |
| | #9 | |
| Banned | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? Alıntı:
:))) AVON falan riskli değil.Nedenini avon başlığı altında bulabilirsin.senin yazdığın markalar her yerde bulunmuyor.Ayrıca buradaki markalar genelde aktif kozmetik markaları. Ayrıca,catherina arley'i şıklar arasına koyma sebebim çok fazla alıcı bulması.Yoksa AVON'UN yanına bile yaklaşamaz.Pahalı değil hatta bu markalar arasında en ucuzu!!!!! | |
| | |
| | #10 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? Kozmetikte Fransız markaları ön plana çıkmakta ve en iyisi L'oreal diye biliyorum gerçi bayanların bu konuda daha fazla bilgili oldukları için fazlada yorum yapmak istemiyorum
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |