![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI?" başlıklı konu görüntüleniyor, "hepsinin ustun oldugu yonler farkli loreal sac bakiminda ' avon da son zamanda oldukca iyi kaliteli ve ucuz satiyor...."
| Anketimiz: En güvendiğiniz MAKYAJ MALZEMESİ ÜRETEN marka? | |||
| AVON | | 4 | 21,05% |
| MAX FACTOR | | 5 | 26,32% |
| ORİFLAME | | 1 | 5,26% |
| LOREAL | | 7 | 36,84% |
| CATHERİNA ARLEY | | 2 | 10,53% |
| MAYBELLİNE | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 286 Rep: 28326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? hepsinin ustun oldugu yonler farkli loreal sac bakiminda ' avon da son zamanda oldukca iyi kaliteli ve ucuz satiyor. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2244 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? listede yoktu ama ben amway in ii olduğunu duymuştum.tamamen bitkiselmiş. |
| | |
| | #13 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? anway bilmem ama matis'de var.ama el yakıyor.heryerde yok.tamamen bitkisel.
__________________ |
| | |
| | #14 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? Alıntı:
Arkadaş kendi mesajıyla ilgilenmemiş ama ben yanlış anlaşılmış belirtmeden geçemedim. ÇİN MARKALARI değil BAYANLAR İÇİN MARKALARI yazmak istemiş.Erkek olsa da LOREAL e Çin markası diyebilecek kadar kozmetik cahili değil belli ki alakadar.Neyse ben adminin bile üzerinde durmadan,yanlış anlayarak arkadaşa "bunlar Çin markası değil" yazmasına şaşırdım.Kendimi imla ve yazım fedaisi ilan etmeden fikrimi de belirteyim: AVON gelişmiş ürün seçenekleriyle erkeklerin de rahatlıkla kullanabileceği güvenilir bir marka bence.Ben de bazı kremlerini ve bakım ürünlerini kullandım.Parfüm olarak beğendiğim bir ürünü yok.HUGO BOSS tercih ediyorum. Konu ntdemir tarafından (14-01-2008 Saat 05:07 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? Ben de max factor ürünleri kullanıyorum .Sadece parlatıcım hariç O golden rose 103 . Onun dışında hepsi dedimğim markaya ait . |
| | |
| | #16 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 3
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31882 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? Loreal kullanıyorum uzun zamandır memnunum çoğu daha pahalıya satılan markalarla aynı kalitede olduğunu düşünüyorum ve de daha ucuz.
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? uzun süredir oriflame kullanıyorum. ürünler %100 organik ve doğal içerikli. hayvanlar üzerinde de test edilmiyor .
__________________ HER KADIN GÜZELDİR; ANCAK BAKIMLI KADIN ÇOK GÜZELDİR http://shopbeauty.tr.gg |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: EN GÜVENDİĞİNİZ KOZMETİK MARKASI? erkeklerin bu konuda fikir sahibi olması ne güzel... açıkçası çok mutlu oldum.sonuçta çogu hanımlarına bu ürünleri alıyo fikrlerini sunmalarıda çok dogal ...benim fikrime gelince max faktör derim başkada bir şey demem ben kullanıyorum vede çok menunum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |