![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Kadınların en sevdiği çiçek?" başlıklı konu görüntüleniyor, "işte bir anket daha.umarım katılım fikir verecek düzeyde olur..."
| Anketimiz: Kadınların en sevdiği çiçek? | |||
| gül | | 15 | 51,72% |
| orkide | | 6 | 20,69% |
| menekşe | | 0 | 0% |
| papatya | | 3 | 10,34% |
| farketmez | | 5 | 17,24% |
| Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Kadınların en sevdiği çiçek? işte bir anket daha.umarım katılım fikir verecek düzeyde olur Konu Runaw@y tarafından (06-10-2007 Saat 02:42 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların en sevdiği çiçek? gül ve kır çiçeklerini çok seviyorum ama güle bayılıyorum bir tane kırmızı gül neleri anlatmıyor ki
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kadınların en sevdiği çiçek? adresini versana bir tane gönndereyim umarım çok şey anlatır :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #4 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Alıntı:
bütün kadinlar gül sever ![]() ![]() ![]() :Cacho ndon:![]() ![]() ![]() : Cachondon:![]() ![]() :Cachon don:![]() ![]() | |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 59 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların en sevdiği çiçek? Ben kadın olsam orkideyi severdim en azından kolay bulunmayan bir çiçek :D karşıdakini biraz ugraştıracan |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların en sevdiği çiçek? Ben gülü ve orkideyi çok severim . Orkideyi hem asil görüntüsü hem de nadir bulunduğu için ; gülü ise çekici , farklı , nadide ve çeşitliliğinden dolayı seviyorum. Sonuçta gülü herkes sever . En azından koklamak isterler ancak çoğu kişi dikeninden dolayı eline alamaz , kimisi de güzelliği bozulmasın diye dokunmaya kıyamaz . Bu yüzden bana hep farklı ve özel gelmiştir güller . İşyerinde masamın üstünde her zaman gül durur , asla gül olmayan bir gün hatırlamam ama illaki kırmızı olanları alırım . Teras katında oturduğum için , terasın her yerine de gül diktim . En azın yüz tane saksıda gülüm var . Sanırım gül takıntım var benim :)) |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların en sevdiği çiçek? gülü seven dikenine katlanır
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların en sevdiği çiçek? Dikenine katlanmayı herkes göze alamıyor sevgili pandura :) |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınların en sevdiği çiçek? öyle valla cnm gül çok güzel gözüküyor değil mi ama ele aldın mı o kadarda can yakıyor :)
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kadınların en sevdiği çiçek? KadınLarın Sağı SoLu BeLLi oLMaz :D |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |