![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Ah şu kadınlar yokmu..." başlıklı konu görüntüleniyor, "-Öperseniz beyefendi değilsinizdir; öpmezseniz adam değilsinizdir. -İltifat edersiniz yalan der; etmezseniz bırakır gider. -Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz; karşı çıkarsanız anlayışsız. -Çok yanına giderseniz sıkıldım der; az giderseniz küser. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah şu kadınlar yokmu... -Öperseniz beyefendi değilsinizdir; öpmezseniz adam değilsinizdir. -İltifat edersiniz yalan der; etmezseniz bırakır gider. -Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz; karşı çıkarsanız anlayışsız. -Çok yanına giderseniz sıkıldım der; az giderseniz küser. -İyi giyinirseniz çapkınsın der; dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar. -Kıskanırsınız huyun kötü der; kıskanmazsınız sevmiyorsun der. -Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar; kendisi bir saat gecikirse bunda ne var der. -Arkadaşlarınızla buluşursunuz adı ihmal olur; O buluşur 'Bizim kızlar' olur. -Siz başka kadına bakacak olsanız gözleriniz oyulur; başka bir adam ona baktığında adı hayranlık konur. -Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister; dinlediğiniz anda 'Neden konuşmuyorsun?' der. Kısacası, sade ama çok karışık, zayıf gibi ama çok güçlü, akıl karıştıran ama mükemmel! Bu arada tercümelerin de kadın gibi olduğunu belirtmek isterim... Çok güzelse nadiren sadıktır; çok sadıksa nadiren güzel. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah şu kadınlar yokmu... E bunda bir sonuç çıkar o zaman ; kadınlar ne istediğini bilmiyor . Doğru mu anladım :) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah şu kadınlar yokmu... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: konya Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 23 ![]() | Cevap: Ah şu kadınlar yokmu... bence uçta olan davranışlardan hoşlanmıolar.yani her şeyin ortasını bulmak gerekir.ne çok kıskancan ne hiç kıskanmıcan.ne çok ilgi göstercen ne hiç ilgi göstermicen v.s v.s |
| | |
| | #5 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 392 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah şu kadınlar yokmu... Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 58 Rep: 5759 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah şu kadınlar yokmu... :) gerçekden yazın ilgimi çekdi ben bu konuda çok değil baya abarttım.Eğlence olsun diye ki olduda zaten.Hep sizmi pireyi deve yapacaksınız birazda biz yapalım ama orada abartma dışında yüzeysel olarak hangi erkege sorarsan sor o yazıya katılacaklarından ve doğrulayacaklarından %90 eminim. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |