![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Kim kimi sever?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Beyaz karayı, sinek yarayı, zengin parayı, Yemek tuzu, rakı buzu, maymun muzu, Ördek kazı, güzel nazı, aşık sazı sever... Kuş darıyı, çiçek arıyı, erkek karıyı, Ana çocuğu, çoban gocuğu, yumurta ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Kim kimi sever? Beyaz karayı, sinek yarayı, zengin parayı, Yemek tuzu, rakı buzu, maymun muzu, Ördek kazı, güzel nazı, aşık sazı sever... Kuş darıyı, çiçek arıyı, erkek karıyı, Ana çocuğu, çoban gocuğu, yumurta sucuğu, Ocak közü, kirpik gözü, ozan sözü sever... Garip sılayı, yiğit halayı, tencere kalayı, Davul zurnayı, avcı turnayı, deve hurmayı, Alın kelini, cömert elini, cimri dilini sever... Çöl yağmuru, çizme çamuru, oklava hamuru, Tembel yatmayı, geveze atmayı, pazarcı satmayı, Şişe tıpayı, şarap kupayı, eşek sopayı sever... Ebe bebeği, kahve dibeği, çengi göbeği, Memur masayı, ermiş asayı, hakim yasayı, Haylaz döveni, dalkavuk ö veni, hergele söveni sever... Sarhoş dostunu, ayı postunu, yaşlı bastonu, Hatip lafı, suçlu affı, açıkgöz safı, Orman çamı, kedi damı, işçi zammı sever... Mektup pulu, Allah kulu sever de. Sen? kimi? Alıntıdır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim kimi sever? Kim yazmışsa çok güzel yazmış :) Teşekkürler şeytan , bakayım ben neyi seviyorum ? Sahrabetis ; okumayı , yazmayı , güler yüzlü kocayı candan çok cananı , baldan çok arıyı , iktidara muhalif , muhalefete iktidar olmayı , yeşil ışıkta geçip kırmızı da durmayı , sabah erken kalkıp kızıyla oynamayı , inadına gülüp sıcakkanlı durmayı , cahilce konuşmayıp belden aşağı vurmayanı , astığı astık kestiği kestik olmayıp şefkatle bakanı seviyor sanırım ![]() |
| | |
| | #3 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim kimi sever? Alıntı:
Özellikle Sabah erken kalkıp, kızımla oynamayı. Biraz asabiyim belki ama şefkatsiz değilim. | |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 60 ![]() | Cevap: Kim kimi sever? yağmurda yürümeyi, çiçeği sulamayı,çocuklarımla muhabbeti, karanlıkta yanlızlığı,sinirliyken susmayı, şekersiz çayı ve kahveyi,dostun sır tutanını, konuşmaktan çok dinlemeyi,yazmaktan çok okumayı, bukadar sanırım |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim kimi sever? çok güzell biri sever sen sevmezsin sen severin o seni sevmez çok çelişkili bu ilişkiler zengin parayı sever benim bu yoksul gönlüm seni zengin gönlün napsın benim bu yoksul sevgimi kışın çıplak yazın perişan tek tesellim senin bir tebessümün kanar bu yoksul yürek sensiz napsın ![]()
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |