![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Çocuğunuz Olsa Ne İsim Verirdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Konuya ben açtığıma göre ilk cevabıda ben vereyim! Kızım olursa adı Irmak, Oğlum olursa adı Meriç olsun isterim tabi hatun neder bu işe bilemem..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 259 Rep: 25516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çocuğunuz Olsa Ne İsim Verirdiniz? Konuya ben açtığıma göre ilk cevabıda ben vereyim! Kızım olursa adı Irmak, Oğlum olursa adı Meriç olsun isterim tabi hatun neder bu işe bilemem ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: Çocuğunuz Olsa Ne İsim Verirdiniz? ben şu an hamileyim... 5 aylık... ilk kızımı bir trafik kazasında kaybettim.. ilk kızımın adı ilayda idi... bazen kaderi benzemesin istiyorum... o yüzden dilara falan düşünüyorum... hatta onun için bir sitede mektup yarışmasına bile katıldım.. destek olursanız sevinirim... üyelik falan gerekmiyor.. sadece oy verilip yorum yapılıyor... ![]() ![]() GeBe - Online Mağaza |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 131 Rep: 12922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çocuğunuz Olsa Ne İsim Verirdiniz? 3 tane çouğum olacağını hissediyorum.3 oğlum olacak inşallah.isimleri : deha ,mert, berkcan.sağlıklı olsun yeter aslında.. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çocuğunuz Olsa Ne İsim Verirdiniz? allah izin verirse anne olursam 2 tane çocuğumun olmasını isteri tabi sağlıklı olmaları benim için çok önemli ama oğluma ARDA kızıma da ADA isimlerini koymayı çok isityorum
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #6 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 110 Rep: 10629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çocuğunuz Olsa Ne İsim Verirdiniz? Benim kızım olursa ismini SİMLA erkek olursada ismini BATU koymayı düşünüyorum, tabi bu benim fikrim babası olacak kişi ne der bilemiyorum. Başka bişi istersede 2 ismi filan olur sanırım:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: konya Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 23 ![]() | Cevap: Çocuğunuz Olsa Ne İsim Verirdiniz? ben kızıma tuana, oğluma denizhan koymak istiyorum :) |
| | |
| | #9 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çocuğunuz Olsa Ne İsim Verirdiniz? Tanya Melis koymak isterim ; hem Sahra Betis ile de uyumlu olur :) |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 480 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çocuğunuz Olsa Ne İsim Verirdiniz? Allah bağışlarsa bir tane oğlum var zaten adıda: Atakan... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |