![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur" başlıklı konu görüntüleniyor, "çalıştığım dükkanın yanındaki dükkanda bir çocuk çalışıyor ve birkaç defa şarj alati almaya geldi benim dükkandan tanışmıyoruz ama selamımız var dünde şarj aletini bırakmak için geldi ve giderkende bana yanlış ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur çalıştığım dükkanın yanındaki dükkanda bir çocuk çalışıyor ve birkaç defa şarj alati almaya geldi benim dükkandan tanışmıyoruz ama selamımız var dünde şarj aletini bırakmak için geldi ve giderkende bana yanlış anlamazsanız tanışabilir miyiz dedi? tabi bende sert bir tavırla şarj aletini bıraktınız kolay gelsin dedim ve çocuğu tersledim. çok ayıp ettiğimin farkındayım şimdi ne yapmam gerkiyor söyler misiniz gidip ona kabalık yaptığımı ve tanışabileceğimizi söylemelimiyim yoksa kalsın mı?? yaa nolursunuz yardım edin yarına kadar bu işi çözmem gerek cevaplarınız benim için çok önemliA
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #3 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 268 Rep: 26407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur Alıntı:
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur doğan güneş ablacım çocuk yine bana selam veriyor ve gülümsüyor kendimi çok kötü hisettim açıkçasıı
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur Alıntı:
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA | |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 421 Rep: 41197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur Alıntı:
![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur Alıntı:
ama tavsiyeleriniz benim için çok öenmli çok teşekkür ederim herşey için iyiyki varsınız
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA | |
| | |
| | #8 | |
![]()
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 268 Rep: 26407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur Yanlış düşünüyorsun hep erkekler konusunda ön yargılısınız her erkek aynı olmadığı gibi her insan bir değildir! Ortaya öyle bir tez atıyorsunki sanki Kızlar deneme tahtası gibi lanse ediyorsun!Tanışmak isteyen her erkek kötü niyetli değildir şu ön yargılarımızı bir kenara bırakırsak Muhasır Medeniyet seviyesine çok çabuk ulaşırız!Dostluklar tanıştıkça ve paylaştıkça ortaya çıkar!
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #10 | |
![]() ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |