![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: doğangüneş ´isimli üyeden Alıntı Sen herkesi kendin gibi sandığın için böyle konuşuyorsun kardeşim.Sen kötü niyetli bir erkek değilsin çünkü.ama ortalıkta öyle çok varki atmacalar ben bir bayan olduğum için ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur Alıntı:
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur şimdi napayım karşılaşınca kusura bakma çok sert çıkıştım deyip bir tebessüm yapayım mı yada es mi geçeyim yaa bugün bu işi halletmem gerek ![]()
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #13 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur Alıntı:
ya bu çocuk sen terslediğin halde geliyormu yanına ..geliyorsa hiçbirşey deme ama serttte olma.gelmezsede hiç uğraşma öyle bir gelip geçmiştir.![]() ![]()
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur tamam doğangüneş abla bişey yamıcam herşeyi olacağına bırakıyorum
__________________ YAŞAMAYI ERTELEME HERŞEYİ GÖNLÜNCE YAŞA UNUTMA Kİ HAYAT KISA |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur ya bırak kızım yaa.gülmüş,gelmiş.bırak bunları yaa.napcan.bugün "gülcen" yarın "selamlaşcan"olduda bitti.senide kaybetcezzzz.boşver kızım.o sen orda olduğun için değil,o dükkanda bulunduğun için gelmiştir.yani sen değil kim olursa olsun gelecektir.bırak kızım yaa.abla sözü dinle.sen seçilen olma,seçen ol.unuma ulaşamadıklarımız en değerli olanlardır;)
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| | #16 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR.yardım edin nolur Alıntı:
keyfine bak tadını çıkar. öncelikle doğangüneş seni kınıyorum bu sözünden dolayı :( ayrıca pandura o çocuk sana aşık olabilir sevebilir bu doğaldır hoş karşılamak lazım bazen beklemediğimiz ummadığımız kişiler bize seni seviyorum diyebilir ilk öncelikle karar verirken cevap verirken karşıda kini rencide etmeden onu düşünerek ve olumlu olgun bir şekilde cevap vermek lazım örnek ya seninle arkadaş olmak isterdim ama ben sözlüyüm evliyim vs... uydurarak gibi o durumda sende olabilirdin unutmayın ki gönül ferman dinlemez kırıcı değil yapıcı olmaya gayret arkadaşlar
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |