![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "geleceğinizi nasıl görüyorsunuz :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yaşam testi, hayat testi, ölüm testi, gelecek testleri, geleceği nasıl görüyorsunuz?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: EDİRNE
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geleceğinizi nasıl görüyorsunuz :) Konu pandura tarafından (01-09-2007 Saat 03:58 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geleceğinizi nasıl görüyorsunuz :) Asla göremessiniz bunu sadece Allah bilir :)
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: geleceğinizi nasıl görüyorsunuz :) ozi allahın bildiğini bende biliyorum ama bu sadece bir oyun ![]() |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geleceğinizi nasıl görüyorsunuz :) çok kötü görüyorum her şeyden önce çok iyi hayat yaşıyorum ve bunun bir gün bir yerde bitmesinden korkuyorum aradığım aşkın doğru insan olması istiyorum başka ne söyleyeyim
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1521 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: geleceğinizi nasıl görüyorsunuz :) tmm ozicim tamam sakin ol anladım ben seniii ![]() umarım herşey böyle güzel gider |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: geleceğinizi nasıl görüyorsunuz :) ah ah beni kimse anlamıyor zaten :(
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |