![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadınlar Kulübü forumu içinde "Dünyanın En Güçlü 100 kadını listesinde 2 türk" başlıklı konu görüntüleniyor, "Forbes’in “Dünyanın En Güçlü 100 kadını” listesinde, Türkiye’den de iki kişi yer aldı. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı 65., Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 265 Rep: 25726 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forbes’in “Dünyanın En Güçlü 100 kadını” listesinde, Türkiye’den de iki kişi yer aldı. Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı 65., Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmre Barmanbek 88. sırada dünyanın en güçlü kadınları oldular. Listenin ikinci sırasında Çin Başbakan Yardımcısı Wu Yi var. Üçüncü sırada ise Singapur'un "first lady"si Ho Ching bulunuyor. Amerikan Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice dördüncü sırada. Demokrat Parti'nin başkan adaylığı için yarışan Hillary Clinton ise 25'inci sırayı aldı. İlk 25'te televizyon yıldızı Oprah Winfrey ile İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth de bulunuyor
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |